gizli dosyalar gözükmüyor yardım.....!

Kodla Büyü

samyeli80

Site Gezgini
arkadaşlar hafıza kartındaki fotoğraflar gizlenmiş gözükmüyor. kartın içi dolu gözüküyo ama içinde hiç birsey yok. nasıl bula bilirim bu resimleri. klasör seceneklerinde gizli dosyaları göster yaptım ama yine yok..

Hocam araçlar - klasör seçenekleri - Görünüm - Gizli Klasör ve dosyaları göster ve Korunan işletim sistemi dosyarını gizle seçeneğini kaldır ozaman olur...

öğretmenim
internetten avast ın sitesinden avast ın deneme sürümünü indirin. kurun varı yoğu taratın. hepsi hallolur gider

Klasör seçeneklerinde gizli dosyaları göster ve gösterme seçeneğinin yanı sıra
Birde
Korunan İşletim sistemi dosyalarını gizle seçeneği var.

Eğer bilgisayara gizli dosya virüsü bulaşmış ve bunu silmişseniz ardında da görünmeyen gizli dosyalarınız görünmüş fakat bazı klasör veya dosyaların özellikleri bölümünde gizli seçeneği hiçbir şekilde kaldırılmıyorsa, Bu büyük olasılık o klasörün bir şekilde Korunan işletim sistemi dosyası olmuş olduğunu gösterir.

Yapılacak işlem
Başlat-çalıştır
Cmd yaz
attrib -s -h klasor adi

bu şekilde kalsör veya sistem korunan işletim sistemi olmaktan kurtultur.

Bunun tam aksi içinde

Saklamak istediğim klasörü sistem dosyası yaparsan, o da korunan sistem dosyasıymış gibi görünür ve gizlenir. O dosyayı açmak isteyen, dosya orada olduğu halde dosya bulunamadı iletisini görüntüler.
Atıyorum C:\Klasor diye bir klasörünüz var. Komut istemini açın ve şunu yazın:

attrib +s +h klasor

gizli dosyaları görme seçeneğiniz aktif olduğu halde bu klasörün birden bire kaybolduğunu göreceksiniz
bozmak için artıları eksi yapın

Arkadaşım aynı sorunla ben de sık sık karşılaşıyorum. Bunu yapan ssvichhosst.exe virüsü. Ekteki programcıkla bunu çözebilirsin. Kartın içine dosyayı kopyala ve çalıştır. Kısa bir süre komut penceresi ekranda kalacak kendiliğinden kapandıktan sonra problemin çözüme kavuşur.

Ekli dosyalar

1 klasör seçenekleri gizli dosyaları göster olmadıysa
2 yine araçlar klasör seçenekleri korunan işletim sistemi dosyaları nın başındaki tik i kaldır o da olmazsa
3 command
Sürücü adı c:
D:
F: neyse yaz iki nokta üst üste
entere bas

sonra
attrib -h -r -s /s /d *.* yaz entere bas işlem tamam bu işlem bütün sistem dosyalarını görünür kılar

Geri