GM Discovery 1 android kitkat radyo sorunu!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btr23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

btr23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarim merhaba
Elimde Discovery marka bir telefon var guncellemeden sonra internetsiz fm radyo uygulaması kaldirildi ve tekrar yukleyemiyorum playstoredan cogu radyo uygulamasini denedim ancak olmadi.Varsa daha önce benzer bir durum yaşayan arkadaşım yardimina talibim.

Re: Ynt: GM Discovery 1 android kitkat radyo sorunu!!!

Eski orjinal sürümü bul ve telefona yeniden çak.
Güncellemeyide kapat.

Re: Ynt: GM Discovery 1 android kitkat radyo sorunu!!!

COBOL' Alıntı:
Eski orjinal sürümü bul ve telefona yeniden çak.
Güncellemeyide kapat.

Hocam daha etkili bir çözüm bulamazsam dediginizi yapacağım , Eyvallah.

Hocam bende sizin gibi güncelleme yaptım. çoook araştırdım ve hiç bir çözüm yolu bulamadım.
LegendD Rom yükleyerek kurtuldum. Ben 11 versiyonunu yükledim. 4 yıllık telefon üstelik 4gb hafızalı
Ben 1 yıldır kullanıyorum memnunum. 12 sürümünü kullananlar da memnun. 13 ü bilmiyorum
11 versiyonunda radyo içinde
cwm yapmayı öğren. Böylece yedek al. ileride çökecek filan olursa tekrar program ve önemli bilgilerine erişirsin.
Dahili bellek yükseltmeyi öğren. Eğer dahili bellek 1 gb ise 2.75 e kadar çıkarabilirsin.
telefonun 16 gb discovery ise belleği 14-15 gb a kadar çıkarabilirsin. Böylece google play store depolama alanı gibi bir sorununu kalmaz. detayları istersen paylaşırım.

ben sanırım bugra333 ün romunu kullanmıştım diye hatırlıyorum
site turkdevs ti ondan %100 eminim :)

sertokus' Alıntı:
Hocam bende sizin gibi güncelleme yaptım. çoook araştırdım ve hiç bir çözüm yolu bulamadım.
LegendD Rom yükleyerek kurtuldum. Ben 11 versiyonunu yükledim. 4 yıllık telefon üstelik 4gb hafızalı
Ben 1 yıldır kullanıyorum memnunum. 12 sürümünü kullananlar da memnun. 13 ü bilmiyorum
11 versiyonunda radyo içinde
cwm yapmayı öğren. Böylece yedek al. ileride çökecek filan olursa tekrar program ve önemli bilgilerine erişirsin.
Dahili bellek yükseltmeyi öğren. Eğer dahili bellek 1 gb ise 2.75 e kadar çıkarabilirsin.
telefonun 16 gb discovery ise belleği 14-15 gb a kadar çıkarabilirsin. Böylece google play store depolama alanı gibi bir sorununu kalmaz. detayları istersen paylaşırım.

ben sanırım bugra333 ün romunu kullanmıştım diye hatırlıyorum
site turkdevs ti ondan %100 eminim :)

hocam yardımın için teşekkürler ama açıklamanda o kadar çok yabancı kavram varki bana bilemedim naapsam diye :)

Geri