GM Discovery Elite, Lite ve Discovery 2

Kodla Büyü

her_dem

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar donanımhaberde karne tatilinde bu telefonların şubat sonu mart ayı gibi çıkarılacağı duyuruldu. takip edenler görmüştür. sizlerin fikirleri nedir bunlarla ilgili.

Discovery Elite'in öne çıkan teknik özellikleri:
4 Çekirdek Snapdragon 800 İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
3GB Sistem belleği / 32GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Discovery Elite Lite'ın öne çıkan teknik özellikleri:
4 Çekirdek Snapdragon 800 İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
2GB Sistem belleği / 16GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Discovery 2'nin tam özellikleri;

5" 1280x720P IPS-OGS Ekran + Corning Gorilla Glass 3 koruma
Qualcomm Snapdragon 400 msm8228 1.4GHz 4 Çekirdekli İşlemci (Moto G üzerinde msm8226 yer alıyor 1.2GHz)
450MHz Adreno 305 GPU
2GB Sistem Belleği
4/16GB ROM - Micro SD Kart desteği
2500mAh batarya ile 4 saat üzeri kesintisiz oyun süresi (Modern Combat 3 için)
13MP arka, 5MP ön kamera 1080P video kaydı
Android 4.3 İşletim Sistemi / Kitkat Arayüzü
Çift Sim Desteği
NFC - WiFi - Bluetooth - GPS Bağlantı Özellikleri
Qualcomm Hızlı Şarj Desteği

özelliklerini inceledim. Piyasadaki muadilleri 1500 tl civarı. 750-800 arası bir fiyata gelirse f/p olarak hemen alınır. Zaten GM Discovery 2013 ün en çok satan telefonu olmuştu. kanımca Discovery II. liderliği sürdürür.

fiyatlar kesin açıklanmadı ama gm 2 799, lite 999, elite 1199 görünüyor. ben fiyat özelliklerin kesinleşmesini bekliyorum.

Bence iki telefonu da beklemeye gerek yok.

Discovery Elite'in pili değiştirilemiyor ve hafızası arttırılamıyor.

Discovery 2'nin de ekranı hd, yani Discovery ile aynı. Dolayısıyla Discovery'den Discovery 2'ye geçmek için bir sebep yok.

Ram Farkı var discovery ile discvery 2 arasında. Bir de iphone larda da batarya değişmiyor. Bu dezavantaj mıdır? Avantaj mıdır?

Pil 3000 mah olsa değişmesede olur. Ancak 2500 elitede. Discovery 2 icin bende akilli telefon su anda yok. O yuzden 1 den 2 ye geçmeye gerek yok ama 1 yerine 2 yi 1 ay bekleyip almak daha mantikli

her_dem' Alıntı:
Pil 3000 mah olsa değişmesede olur. Ancak 2500 elitede. Discovery 2 icin bende akilli telefon su anda yok. O yuzden 1 den 2 ye geçmeye gerek yok ama 1 yerine 2 yi 1 ay bekleyip almak daha mantikli
Evet Elite model için bana da pil ömrü az gibi göründe. 5.5 ekran bayağı büyük note 2 lerde pil 3100 mah

capu' Alıntı:
Ram Farkı var discovery ile discvery 2 arasında. Bir de iphone larda da batarya değişmiyor. Bu dezavantaj mıdır? Avantaj mıdır?
Bataryanın değiştirilememesi dezavantaj. Bendeki Discovery'i iki batarya ile kullanıyorum. Harici bir şarj aletim var ve bu sayede bataryaların biri daima şarjlı duruyor. Telefonu da istediğim kadar kullanabiliyorum, batarya bittiğinde 30 saniyede değiştiriyorum. Akıllı telefonu aldıktan sonra, pili bitmesin diye idareli kullanmak bence büyük sorun.

Geri