GM Discovery Telefonumun Ekranı Kırıldı...

Kodla Büyü

uyusuk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar General Mobile Discovery telefonum yere düştü ve ekranı çatladı. Telefon çalışıyor ama dokunmatiği maalesef çalışmıyor. Telpa servis forumlardan araştrdığıma göre 180 tl civar bişeye değişiyormuş. Sizce dışardan değişeyim mi eğer fiyatı daha uygunsa ama orjinal cam takarlar mı bilmiyorum. Bide serviste kaç günde gelir onuda bilmiyorum

Telpa servsi çok sıkıntılı hocam. 20 günden önce gelmez. Ekran için 180 lira istiyorlar.

arkadaşımın başına geldi, gmd ekran kırıldı. servise gönderdi 2 günde geldi. üstelik 4gb lik ilk discovery lerdendi, gelen telefon 16 gb geldi, fiyat da 180 liraydı. ben de sorunlu biliyorum telpayı ama bazen böyle de oluyor demek.

ozcanikli' Alıntı:
gg dan alın hocam siz takarsanız
aslında benimde aklımdaki o ama bu sefer başka bi arızası çıkar veya takarım yine çalışmazsa verdiğim parada boşa gider diye çekiniyorum.
acer50' Alıntı:
arkadaşımın başına geldi, gmd ekran kırıldı. servise gönderdi 2 günde geldi. üstelik 4gb lik ilk discovery lerdendi, gelen telefon 16 gb geldi, fiyat da 180 liraydı. ben de sorunlu biliyorum telpayı ama bazen böyle de oluyor demek.
hocam o telefon yanlışlıkla değişmiştir. başka birininkini göndermişlerdir ona. bi sıkıntımda o içinde bi dünya video resim var giderse onlar üzülürüm

Geri