Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 2-3 gündür gmail açılmıyor. MEB interneti için genel bi sorunmu acaba? başka açamayan var mı? sadece benim bilgisayarda değil tüm okulda açılmıyor. Arada geliyor ama tekrar gidiyor.
gmail ve diğer google servislerine giremiyorum chorome de şöyle bir uyarı veriyor;
www.google.com etki alanına ulaşmayı denediniz, ancak sunucu, bilgisayarınızın işletim sistemi tarafından güvenilmeyen bir kurum tarafından verilen bir sertifika sundu. Bu, sunucunun kendi güvenlik kimlik bilgilerini oluşturmuş olabileceği (Google Chrome, kimlik bilgileri için bu bilgilere güvenemez) veya bir saldırganın iletişiminizi kesmeye çalışıyor olabileceği anlamına gelir. Özellikle daha önce bu site için bu uyarıyla hiç karşılaşmadıysanız ilerlememelisiniz.
Aynı sorun bizde de mevcut ve sayfayı açmaya çalıştığımda;
Bu web sayfası kullanılamıyor https://mail.google.com/mail/?tab=wm adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
bizde de ösym başvuru işlemleri merkezinde sorun oluyor meb hattında 2 gündür. wınn la bağlanıyoruz aynı pc den sorun yok, meb de sorun var, özellikle salı günü uzun süre giremedik..
Sunucunun güvenlik sertifikası henüz geçerli değil! www.gmail.com etki alanına ulaşmayı denediniz, ancak sunucu, henüz geçerli olmayan bir sertifika sundu. Bu sertifikanın güvenilir olup olmadığına dair bilgi yok. Google Chrome, bir saldırganla değil, www.gmail.com ile iletişim kurduğunuzun garantisini veremez. Bilgisayarınızdaki saat ve saat dilimi ayarlarının doğru olduğundan emin olmalısınız. Bu ayarlar doğru değilse, sorunları giderip bu sayfayı yenilemelisiniz. Doğruysa ilerlememelisiniz.