Gmail hesap açma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nazzan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nazzan

Site Gezgini
6.sınıflarda gmail hesabı aldırıp google drive kullandırmak istiyorum ama gmail hesap açarken tel.no istiyo.Tel.no vermeden kullanmanın yolu yok mu?

hocam o problem var maalesef, bende cepleri çıkarın dedim 3-4 masa dışında hepsi çıkardı :) mail olayı hoşlarına gitti, özellikle dosya gönderimi falan.

hocam gmail aynı ip üzerinden 5 tane mail almaya izin veriyor. Onun için yandex kullandırabilirsiniz.

halilturkoglu' Alıntı:
Onun için yandex kullandırabilirsiniz.

bana YANDEX demeyin. kendini ufak programlara gömüp her defasında bilgisayara yamanmaya çalışan adi ve ucuz bir program. hiç bulaşmayın derim yandex e

--

tel no vermeden alabileceğimiz mail yok mu

halilturkoglu' Alıntı:
hocam gmail aynı ip üzerinden 5 tane mail almaya izin veriyor. Onun için yandex kullandırabilirsiniz.
bende yandex kullandırdım ama google drivenin meb hattında video oynatabilme özelliğinden gmaile geçmeyi düşünüyordum ama hakkaten varmı öyle bir ıp sınırlaması

hastasıyız dede' Alıntı:
halilturkoglu' Alıntı:
bende yandex kullandırdım ama google drivenin meb hattında video oynatabilme özelliğinden gmaile geçmeyi düşünüyordum ama hakkaten varmı öyle bir ıp sınırlaması

Yakın zamanda denemedim ama yanlış hatırlamıyorsam bir kaç yıl önce sınır 10 du. Modemi derste bir kaç kez yeniden başlatarak çözüyorduk.

ben de denedim gmail de, hesap açma bir çok kişi aynı anda olmuyor. Pazartesi ve salı günkü derslerimde perişan oldum sonra Yandex i denedim gayet iyi sorunsuz kullanıyoruz

hotmail de limit var. 3 ya da 5 olması lazım. ben yandex den aldırdım. gayet menunum. öğrenciler de çok sevdi.

bu hafta konum e-posta hesapları. dün ben de dersim olan 3 sınıfla çileden çıktım. hotmail bi yerden sonra aktivasyon kodu göndermek istiyor cep telefonuna. gmaile geçtik aynı problem orda da olunca yahoo ya geçtik. aynısı burada da karşımıza çıktı. bugün yandex ile aldırdım çocuklara problemsiz aktivasyon kodsuz. ama cep tel soruyor yine de

yandex hocam en iyisi o. ben bile artık kendi kişisel planlarımı dosyalarımı oraya atıyom. çok kullanışlı . ilk hafta gmail aldırdım modem resetlemekten beynimin damarı çatladı resmen ders çile oldu pişman oldum.

Geri