gold bilgisayar aldatmacası

Kodla Büyü

ramazan_hosgoren

Aktif Üye
Selam arkadaşlar gold bilgisayar aldatmacasını maddeler halinde yazmak istiyorum
1- geçenlerde gold bilgisayardan internet üzerinden bir laptop aldık reklamda 400tl üzeri alışverişte %10 bonus yazıyordu(şimdide yazıyor) bizde bonusla aldık daha sonra öğrendim ki bu sadece 400-800 tl lik alışverişte geçerliymiş ama kampanya şartlarını okudum böyle birşey yazmıyordu
2- ayrıca 20 nisan 30 nisan tarihleri arasında toshiba i5 işlemcili laptop alana 320 gb toshiba hdd hediye yazıyordu ama ben laptobu aldım bir baktım hediye hdd diski kaldırmışlar

şimdi ne yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Böyle durumlarda tüketici haklarına gittiğinizde hem sizi en doğru şekilde yönlendiriler hem de işiniz oldukça hızlanır hocam.

hocam ürünü koşulsuz iade et. Yanlış bilmiyorsam iadelerde kargo bedava olması gerekiyor. Yinede iade şartlarını okursunuz. Bu arada eğer iade edecekseniz ve taksit yaptıysanız paranız taksitli bir şekilde ödenir. bilginize :)))

ttalan46' Alıntı:
hocam ürünü koşulsuz iade et. Yanlış bilmiyorsam iadelerde kargo bedava olması gerekiyor. Yinede iade şartlarını okursunuz. Bu arada eğer iade edecekseniz ve taksit yaptıysanız paranız taksitli bir şekilde ödenir. bilginize :)))
+1

7 gün içinde iade et.
sikayetvar.com

bunlarla da çözülmezse bulunduğunuz ilçedeki Tüketici Hakem heyeti

ttalan46' Alıntı:

ürünü iade etmeyeceğim ama hakklarımı sonuna kadar arayacağımmm buda onlara ders olur inşallah

Ben de çocuk koltuğu almıştım. Yaklaşık iki ay önce de iade ettim. Hala paramı iade etmediler.
2-7 iş günü içerisinde diye diye iki aydır oyalamaya devam ediyorlar. Gold'dan alışveriş işkenceye dönüştü.

Geri