GOLD DAN ALDATMA!

Kodla Büyü

gazierdem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR CUMA GÜNÜ GOLD DAN 75 WATTDİYE LOGİTECH MARKA BİR SES SİSTEMİ ALDIM.
YALNIZ SESİN DSB BANA AZ GELİNCE BEĞENMEDİĞİMİ İADEİSTEDİĞİMİ BELİRTİM FAKAT KABUL EDİLMEDİ.
DAHA ARAŞTIRDIMKİ;
-İNTERNETTEN- AÇIP ARAŞTIRDIM VE 75 DEĞİL 25 WATT OLDUĞUNU GÖRÜNCE SOKE OLDUM...
ŞİMDİ NE YAPMALIYIM..TEŞEKÜRLER

Tüketici heyetine konuyla ilgili başvuru yap. Bak bakalım neler oluyor sonra :)

Hatta hocam Tüketici heyetine başvuru yapacağını söylesen bile değiştirirler onu size söyleyeyim.

gazierdem' Alıntı:
ARKADAŞLAR CUMA GÜNÜ GOLD DAN 75 WATTDİYE LOGİTECH MARKA BİR SES SİSTEMİ ALDIM.
YALNIZ SESİN DSB BANA AZ GELİNCE BEĞENMEDİĞİMİ İADEİSTEDİĞİMİ BELİRTİM FAKAT KABUL EDİLMEDİ.
DAHA ARAŞTIRDIMKİ;
-İNTERNETTEN- AÇIP ARAŞTIRDIM VE 75 DEĞİL 25 WATT OLDUĞUNU GÖRÜNCE SOKE OLDUM...
ŞİMDİ NE YAPMALIYIM..TEŞEKÜRLER
Mağazadan mı aldınız yoksa internet sitesinden mi ?
Bizde geçenlerde gold.com.tr den fakirin buharlı temizlik ürünü aldık. Sonra açtık denedik buhar güçünü yeterli bulmadık 7 gün içinde koşulsuz iade vardı. Kargo parası dahi ödemeden geri iade ettik.

serdengecti' Alıntı:

Hatta hocam Tüketici heyetine başvuru yapacağını söylesen bile değiştirirler onu size söyleyeyim.
PEKİ HOCAM ÜRÜNÜ BANA 75 WATT DİYE SATTIKLARINI NASIL İSPATLAYACAĞIM..

hocam internet sitelerinde mi yazıyordu 75 wat diye
yoksa eleman mı söledi mağazadan alınan ürünlerde iade biraz sıkıntılıdır.
ama önce gold un telefonlarını arayın şikayetinizi bildirin sonuç alamazsanız
tüketici haklarına başvurun ordan bir sonuç çıkar beklemeniz lazım.

hocam birşey ispatlamak zorunda değilsiniz yasal iade hakkınızı kullanın.

Mağazaya gidip ürün ile ilgili yanlış bilgi verildi. Yasal iade hakkımı kullanmak istiyorum dersiniz. İadeyi kabul etmezlerse tüketici heyetine durumu bildirir dilekçe yazın , zaten size yardımcı olacaklardır. o ürünü kesin iade edersiniz kaçarı yok. çok uzun sürmez

okanbaris' Alıntı:
hocam internet sitelerinde mi yazıyordu 75 wat diye
yoksa eleman mı söledi mağazadan alınan ürünlerde iade biraz sıkıntılıdır.
ama önce gold un telefonlarını arayın şikayetinizi bildirin sonuç alamazsanız
tüketici haklarına başvurun ordan bir sonuç çıkar beklemeniz lazım.
hocam mağaza elemanı 75 watt diye belirtti..
bugün ses yoğunluğu az gelince internet ten araştırdım ki:25 watt.

asıl elektronik ürünlerde iade vardır ;=) elektronik ürün olması sizin elinizi kuvvetlendirir. kabul etmiyorlarsa siz tüketici heyetine gidin. Mecburen iade edecekler.

Hocam kaba bir tabir olabilir belki ama yasa gereği " hiç kıvırma şansları yok " 1 haftayı geçirmeyin

gazierdem' Alıntı:
serdengecti' Alıntı:

PEKİ HOCAM ÜRÜNÜ BANA 75 WATT DİYE SATTIKLARINI NASIL İSPATLAYACAĞIM..
Birşeyleri ispatlamak zorunda değilsiniz 7 gün geçmemiş siz ürünün ses kalitesini beğenmediğinizi söyleyerek iade edin almak zorundalar. Almamakta ısrar ederlerse yetkili o mağazanın en yetkili kişisiyle görüsün. Yanınızda giderken bu yazıyı götürün
"MADDE 15- CAYMA HAKKI:
Alici, sözleşme konusu mal/hizmetin kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 (yedi) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkini kullanabilir. Cayma hakkının kullanılması için Cayma hakkının kullanıldığına ilişkin bildirimin 7 günlük süre içerisinde sürekli bir veri sağlayıcısı ile ya da yazılı olarak yapılması yeterlidir.
SATICI'ya mevzuat hükümlerine uygun olarak bildirimde bulunulması şarttır. Cayma hakkının kullanılması halinde; ALICI'ya veya onun bildirdiği yukarıda bilgisi bulunan üçüncü kişiye teslim edilen ürünün faturasının üzerinde yer alan iade ile ilgili kısımların tüketici tarafından doldurulması zorunludur. 7 (Yedi) günlük süre içerisinde iade edilecek ürünlerin kutusu, ambalajı, varsa standart aksesuarları ile birlikte teslim edilmesi gerekmektedir. Ambalaj ve içeriğinin denenirken hasar görmemiş olası şarttır. Bu hakkin kullanılması halinde, 3. kişiye veya Alıcıya teslim edilen mal/hizmete ilişkin fatura aslinin iadesi zorunludur Fatura asli gönderilmezse Alıcıya KDV ve varsa diğer yasal yükümlülükler iade edilemez. Ürünle birlikte hediye verilen satışlarda, cayma hakkı kullanılır ise, verilen hediye de ALICI tarafından iade edilecektir.
Tüketicinin cayma hakkını kullanması halinde; satıcı veya sağlayıcının cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren en geç on gün içerisinde almış olduğu toplam bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi, tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmek ve yirmi gün içerisinde malı almakla yükümlüdür. Cayma hakki nedeni ile iade edilen mal/hizmetin teslimat bedeli Satıcı tarafından karşılanır.

Geri