Google Ads Kampanya Oluşturma

Kodla Büyü

ernestososa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir web sitesi tasarladık ve google reklamlarında yerelde en üstte çıkmak istiyoruz, rekiplerimiz trendyol ve bu tipte büyük şirketler değil sektör farklı. Bulunduğumuz ilçede bir rakibimiz var ve google reklamı veriyor biz de verip en üstte çıkmak istiyoruz. Kampanya oluşturdum ancak 2 günü geçmesine rağmen hala görümüyor. Bu konuda ücretli de olabilir yardım almak istiyorum.

Hocam açık arttırma gibi düşün kim tık basi yüksek rakam girerse onların reklamı gösterilir. Bazı sektöründe tıklama ücreti 60 liraya kadar çıkabiliyor. Siz tıklama maliyetini düşük tuttuğunuz için önce onları gösteriyordu.

bu iş biraz karışık bir iş tabii ki öğrenmeye çalışın ama öğrenene kadar hizmet alın derim daha önce dili yanmış birisinin önerisi ?

Hocam açık arttırma gibi düşün kim tık basi yüksek rakam girerse onların reklamı gösterilir. Bazı sektöründe tıklama ücreti 60 liraya kadar çıkabiliyor. Siz tıklama maliyetini düşük tuttuğunuz için önce onları gösteriyordu.
Rakibin kaç teklif ettiğini nasıl görebilirim

Ben googleAds kullanıyorum. Kampanya durumu diye bir bölüm bulunuyor. Orada durumun ne olduğu fare imlecini üstüne getirdiğinizde yazıyor. Bir kampanya yeni oluşturulduğunda öğrenme süresi 5 gün oluyor. 5 günün sonunda kampanya gösterilmeye başlanıyor. Bakiye olarak bir miktar para yüklemeniz gerekiyor. Bunun dışında tıklama başına maliyet (TBM) diye bir kavram var. Eğer TBM ye sınır koyar iseniz o zaman reklam kampanyalarınızın gösterilmemesi gibi bir sorun ortaya çıkabiliyor.

Geri