google choreme ana sayfa sorunu

Kodla Büyü

raid10000

Seçkin Üye
Seçkin Üye
chorme açtıgımda giriş sayfası olarak google.com açılıyor bunu değiştirmek istediğimde değişiyor ama problem şurda sayfa açıldıktan sonra http://www.aramamekani.com/ adlı siteden reklam alıyor. google ya da başka ana sayfa açık kalmasına ragmen reklamlar arada ekrana geliyor. eklentilere baktım-zararlı yazılım var diye taratttım ama sorunu çözemedim. bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

uzantıları kontrol edin. Olmuyor ise kullanıcı oturumu açarak girdiğiniz, tarayıcıdan tüm kullanıcı bilgilerini silin ve tekrar oturum açın.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    40.5 KB · Görüntüleme: 1,606
nasıl yaptıgımı bilmiyorum ama bir şeyleri denedikten sonra oldu. yardımlar için teşşekkürler. şunuda belirteyim;

uzantıyla alakalı bir durum değildi. hasari hocam senin dediğinde değildi. antivir ile tarattım virüs de bulmadı ama artık yönlendirme yapmıyor.

hasari' Alıntı:
O zaman host dosyasına bak.
C:\Windows\System32\Drivers\etc
fazla uzaklara gitmene gerek yok. Çözüm burda.
google.com un karşısına kendi iplerini yazmışlardır. Host dosyasını açarsan görürsün.

mystreous' Alıntı:
hasari' Alıntı:
O zaman host dosyasına bak.
C:\Windows\System32\Drivers\etc
fazla uzaklara gitmene gerek yok. Çözüm burda.
google.com un karşısına kendi iplerini yazmışlardır. Host dosyasını açarsan görürsün.

hocam gene baktım da öyle birim durum yok. tabi şu anda yok daha önce var mıydı bilmiyorum eğer tekrar olursa tavsilerde fayda var.

hocam masaustundeki tarayıcının kısayolunun özelliklerine bak
tarayıcı kısayolundan sonra site ismi var mı?
varsa silin..

Geri