google chrome

Kodla Büyü

designbote

Üye
arkadaşlar google chrome, firefox ve internet explorer da internete girmek istediğimizde hep aşağıdaki link ekrana çıkıyor.

http://www.google.com.trutm_source%3Db% ... 398073547/

tarayıcıların kısayollarını sildim ve kısayollarla ilgili ayarları yaptım, regedit ten bu kısayolları sildim. tarayıcı ayarlarını düzenledim ama olmadı. benzer durumda karşılaşan ve çözen varsa çözümü söylerse sevinirim.

Kısayol simgelerin üzerine sağ tıklayıp özellikler kısmında hedef teki tırnaklar arası hariç diğerlerini silip denediniz mi?
Örneğin ie için hedef te şu şekilde olacak "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" bu sadece örnek. yani tırnaklardan sonra bir şey olmayacak.

ciyasoft hocam denedim ama o söylediğiniz olmadı.

selcuk35 sistem saati yanlışmış düzeltip deniyorum.

valla sistem saatini düzelttikten sonra düzeldi gibi. bakalım inşaallah devam eder. bu nasıl iş yaa sistem saati değişince tarayıcılar kafayı yiyor. :D

antivirüsü devre dışı bırakıp girmeyi denedinizmi hocam. antivirüslerin kişisel firewalları bu tür engellemeler yapabiliyor.

dns adresleride normal. trojana da benzemiyor ama anlayamadım ben bu işi google chrome ve firefoxu da yeniden kurdum ama yine aynı durum. akşam araştırmaya devam edecem artık

Geri