Google doc da sınav yapamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fat32man
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fat32man

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar google doc da bir sınav formu oluşturdum birde ders için bir blog sayfası oluşturdum. Blogdan sınav sayfasına link verdim fakat bir sorun yaşıyorum. bu sorunu siz de yaşıyormusunuz acaba. Öğrenciler bilgisayarlarından Chrome yada ie açtıklarında sayfa görüntülenmeme sayfanın geç açılması gibi problemler yaşıyorum. Sınavı başlatıyorum ama çocuklardan sürekli sayfa açılmıyor yada görüntülenmiyor şikayetleri alıyorum. Acaba sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz, sorun switch demi modemdemi bilgisayarlardamı çözemedim ama çok can sıkıcı bir durum. Varmı bu problemi yaşayan yada çözüm önerisi olan arkadaşlar?

bu aralar googlede problem var hocam ara sıra açılmama problemi yapıyor, sadece google docs değil, google de açılmıyor.

yaw benim bilgisayarım switch e bağlı başka modem üzerinden çıkıyor bende problem yok ama öğrencilerin bilgisayarında açılmıyor sayfalar.

ben ayın 6 sından beri sınav yapıyorum docs üzerinden, 4 sınıfı bitidim, hiçbir sorun çıkmadı su ana kadar, bence öğrenci pclerinin internetini kontrol edin.

Valla bende anlamadım deneme amaçlı bir bilgisayara format çektim ama yinede hadi çocuklar sınavı açtım girin dediğimde sayfa görüntülenemiyor yada sayfada hata oluştu tekrar dene gibi hatalar alıyorum sonra bişey oluyor birden hepsi girmeye başlıyor yada sınav sayfası açılıyor resimler yüklenmiyor. Anlayamadım acaba switch de yada modemdemi bir sıkıntı var. Format çektiğim pc ilk başta çatır çatır açtı sayfayı sonra yine sayfa görüntülenemiyor. Yani bir anlığına internet bağlantısı kopuyor.

fat32man' Alıntı:
Valla bende anlamadım deneme amaçlı bir bilgisayara format çektim ama yinede hadi çocuklar sınavı açtım girin dediğimde sayfa görüntülenemiyor yada sayfada hata oluştu tekrar dene gibi hatalar alıyorum sonra bişey oluyor birden hepsi girmeye başlıyor yada sınav sayfası açılıyor resimler yüklenmiyor. Anlayamadım acaba switch de yada modemdemi bir sıkıntı var. Format çektiğim pc ilk başta çatır çatır açtı sayfayı sonra yine sayfa görüntülenemiyor. Yani bir anlığına internet bağlantısı kopuyor.
sertifika hatasından bahsediyorsanız, sayfa kırmızıya dönüyorsa ve devam etmeniz önerilmez gibi bir uyarı alıyorsanız, sistem saati hatalı olabilir ve sistem saati sürekli bozuluyorsa bios pilleri bitmiştir hocam, bios pillerini değiştirin ve sistem saatini düzeltin, bios pillerini değiştirene kadarda, hata sayfasında çıkan devam et önerilmez seçeneğine tıklarsanız, sayfa sorunsuz açılacaktır, tabi internet explorer kullandığınızı varsayıyorum, google chrom sayfayı hiç açmıyor.

Geri