Google Drive Sync

Kodla Büyü

muhoni61

Site Gezgini
Evde pc format attım google drive sync kuramıyorum. yükleme tamamlandı diyor ama "beklenmedik hata sonucu çık" şeklinde hata alıyorum. daha sonra oturum kapatın diyor. bir türlü kurulum yapamadım. bu konuda sorunla karşılaşan ve çözüm fikri olan var mı? bu arada farklı olarak uefi kurulum yaptım ilk defa bununla ilgili olabilir mi acaba?

Hocam ben bu programı bilgisayarıma kurduğumda şöyle oldu. explorer.exe gitti. Sadece google drive senkranizasyon klasörü kaldı.
Onuda kapatınca simsiyah bir ekran kaldı geriye.
Tabiki ben hata oldu diye bilgisayarı yeniden başlattıyorum sürekli kurulum gerçekleşmiyor haliyle

Oysaki biraz beklememiz gerekiyormuş 50 sn kadar. O sırada ekrana bir yazı geliyor. Senkronizasyona devam et. Kuruluma dön diye. Sen uygun klösörü belirlediysen Senkronizasyona devam et diyeceksin. Daha sonra tekrar bilgisayarını yeniden başlat oluyor.

Benim başıma gelen buydu. Ama beklenmedik bir hata......onu hatırlamıyorum açıkçası. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

cevap için teşekkürler hocam. yalnız sorun kurulum bittikten sonra hiç açılmaması. ben hiç mailimi girmeden beklenmeyen bir hata oldu diyerek çık seçeneği çıkıyor.

Geri