google yerine eniyiarabul sayfası geliyor. düzeltemiyorum!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bbur_us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bbur_us

Seçkin Üye
Seçkin Üye
internet özellikleri ve regedit ayarlarında başlangıç sayfası ve arama sayfası google olarak ayarlı. explorer ı açınca adres çubuğunda www.google.com.tr yazıyor ama açılan sayfa eniyiarabul.com sayfasının arayüzü. google gibi bir arama bölümü yapmışlar ara düğmesine basınca eniyiarabul sayfasına yönleniyorsunuz. hiç bir kayıt girdisine rastalayamadım. nette hta uzantılı bir virüüsn yapabileceğini söylyor. lilsanslı norton internet security var hem de güncel. sorun bulmuyor. nasıl temizeleyebilirim?

arama sayfası acılıs sayfası google ama regedıtte start pageın altında yonlendırme sayfası yazılıdır onunda google olduguna emın olun dun aynı durum basıma geldı sacma sapan bır sıteye gonderıyordu regedıtte start page bulun hemen altında yonlendırme sayfası olacak onuda google olarak degıstırın

hijackthis programını indirip kurun, do a system scan only düğmesine basın, bulduğu kayıtların hepsini işaretleyip fix checked düğmesine basın, bilgisayarı yeniden başlatın, geçmiş olsun.

regedit ayarına baktım hiç bir yerde geçmiyor. hepsi google. google sayfasının içeriğini değiştiriyor gibi. yönledirme yapmıyor. bing ten google görselleri açtım ilk seferde açıldı ondan sonra 404 sayfa bulunamadı hatasına dönüştürdü. orjinal google kesinlikle açılmıyor.

Efedrin' Alıntı:
hijackthis programını indirip kurun, do a system scan only düğmesine basın, bulduğu kayıtların hepsini işaretleyip fix checked düğmesine basın, bilgisayarı yeniden başlatın, geçmiş olsun.

efedrin kardeş yaptım hepsini temizledi yeniden başladı ama sonuç aynı değşen bir şey olmadı. yine o kötü arayüzle açılıyor interet sayfası. :(

sistem geri yükleyerek sorunu giderdim. başına gelecek olan olursa ben kurtuldum.

Geri