grafik animasyon fireworks cs6

Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
fireworks için takip ettiğiniz bir site varmı yada elinizde uygulamalar varmı

Takip ettiğimiz bir site yok. Modüldeki konu başlıklarını youtube ya da benzeri sitelerde arayarak görsel eğitimlere ulaşabilir, benzer eğitimleri de siz sınıfta uygulayabilirsiniz.

daha planlı elimde arşiv olsun istemiştim
önerisi olan arkadaşları bekliyorum bende :)

Ağustos ayında Halk Eğitim Merkezi'nde Grafik ve Animasyon Kursu açmıştım.. İlk hafta resim formatlarını anlattıktan sonra arayüze geçtim. Sonra da direkt tasarıma daldım.. Planlamadım bir şey. Bir gün aklıma cep telefonu tasarımı geldi, onu yaptırdım.. Başka bir gün başka bir nesne.. Sonra ara ara maskeleme, animasyon oluşturma, kesme-kırma işlemlerini anlattım.. Onları bulabilirsem size gönderirim..

forumda uygulama paylaşımları mevcut. ama tavsiyem BİR YIL SIKI ÇALIŞARAK her konu ile ilgili HAFTA HAFTA yaptıracağınız uygulamaları belirleyip imkanınız varsa bunları hazırlamanız.
Sonraki yıllarda bunları kullanır rahat edersiniz.

BaRBaRYaN' Alıntı:
forumda uygulama paylaşımları mevcut. ama tavsiyem BİR YIL SIKI ÇALIŞARAK her konu ile ilgili HAFTA HAFTA yaptıracağınız uygulamaları belirleyip imkanınız varsa bunları hazırlamanız.
Sonraki yıllarda bunları kullanır rahat edersiniz.
ya aslında var uygulamalarım düzenli bir şekilde fakat cs6 olsun istemiştim yeni özellikleride içeren uygulamları güzel olan bir site varmı tavsiye edebileceğiniz

Sayın fireworks'ün cs3'ünden beri her şeyi neredeyse aynı o yüzden cs6'ya takmayın.
Sonradan aklıma geldi isterseniz bir de cizgitagem'in eğitimleri içerisinde cs5 ile ilgili eğitim seti var. Onu da inceleyebilirsiniz.

yakuphan' Alıntı:
Sayın fireworks'ün cs3'ünden beri her şeyi neredeyse aynı o yüzden cs6'ya takmayın.
Sonradan aklıma geldi isterseniz bir de cizgitagem'in eğitimleri içerisinde cs5 ile ilgili eğitim seti var. Onu da inceleyebilirsiniz.
hay allah razı olsun bu siteyi unutmuşum ben

Geri