Siz üniversitede tüm sınavlarınızı uygulamalı oldunuz değil mi? Bu işi akademisyenlerden iyi mi biliyorsunuz?edagdemir' Alıntı:arkadaşlar uygulamlı olan bir derste klasik sınav yapılmaz öğrenciler bunları cevaplasa ne olacak
önemli olan verilen bir çalışmayı istenen düzeyde yerine getirebiliyorlar mı? eğer bunu yapıyorlarsa zaten biliyorlar demektir.
O zaman şunu sorayım: Dergi tasarlayan, afiş yapan öğrenciniz gerçek hayatta bunları hazırlarken istediği kaynaktan faydalanabilecek, değil mi? O zaman gerçek hayata uygun olması için sınavı defter kitap açık yapıyorsunuz sanırım.bcakmak' Alıntı:... Ben hangi menüde ne var falan filan bilen yerine örneğin grafik ve animasyon dersinde dergi tasarlayan , afiş yapan,vb. gerçekleştiren öğrenciyi geçiririm yanii evet uygulamalı olmayan sınav açıkçası bence hiçbir şeye yaramaz
kazuo' Alıntı:Siz üniversitede tüm sınavlarınızı uygulamalı oldunuz değil mi? Bu işi akademisyenlerden iyi mi biliyorsunuz?edagdemir' Alıntı:arkadaşlar uygulamlı olan bir derste klasik sınav yapılmaz öğrenciler bunları cevaplasa ne olacak
önemli olan verilen bir çalışmayı istenen düzeyde yerine getirebiliyorlar mı? eğer bunu yapıyorlarsa zaten biliyorlar demektir.
Sizi anlamakta zorlanıyorum. Bu işi akademisyenler bilmeyecek de kimler bilecek onu söyleyin bari. Bu arada bir işi öğretmekle yapmak farklı şeylerdir onu da hatırlatırım.edagdemir' Alıntı:Evet üniversitede bir iki sınavımı uygulamalı olduk ama onun dışındakilerde hep proje hazırladık.
ayrıca b cakmak hocamın dediği gibi akademisyenler ne biliyorlardı ki onlaın yöneldikleri bir çalışma olur onun dışındaki konuları pek bilmezler.
Ayrıca araç çubuğunun ismini yada kısayolunu ezberlemekle uğraşmaktansa o aracı kullanabiliyormu o önemli bence
ben de çoğu kısayolu bilmiyorum yada adlarının ingilizcelerini bilmiyorum bu benim grafik bilmediğim anlamona mı geliyor?