Grafik ve Animasyon Dersi 1.Dönem 1.Uygulama Sınav Soruları

Kodla Büyü

mehmedims

Site Gezgini
Bir adet logo, bir adet antetli kağıt ve iki adet kartvizit çalışması var.
1 ve 2. grup sorularını Meslek lisesine, 3.grup sorusunu Anadolu meslek lisesine sordum.
Sınavı bu hafta uyguladım. Sonuçlar gayet başarılı.
Umarım işinize yarar ve beğenirsiniz. Kolay Gelsin...

Ekli dosyalar

Hocam güzel olmuş ellerine sağlık bende geçen sene dergi kapağı yaptırmıştım ekledğim bu sene ne yapsam diye düşünüyorum her türlü fikre açığım :))

Ekli dosyalar

bcakmak' Alıntı:
Hocam güzel olmuş ellerine sağlık bende geçen sene dergi kapağı yaptırmıştım ekledğim bu sene ne yapsam diye düşünüyorum her türlü fikre açığım :))
hocam kapak güzelde öğrencilere kullanması için resim vermiyomusunuz.onlarıda ekleseydiniz.

Ehüü özür dileriim unutmuşlum hemen ekliyorum Hatta yanına diger sınıfa sordugum DVD kapağıda ekliyorum :)) ama bu sene için değişik bir şeyler bulmalıyım fikri olan yada elinde uygulaması olan var mı ayrıca firework için uygulamalar hazırlayan varmı benim elimde 4-5 tane var oınları yarın paylaşacam kendinize ii bakın

Ekli dosyalar

Endüstri meslek lisesinde aynı dersi 12.sınıflarda veriyoruz. bu hafta da sınav olacak ... Modüller 11.sınıflar ile aynı mı?

Sorular için teşekkürler. Acaba elinde Uygulama sınavı değerlendirme kriterleri şeklinde ayrı bir form olan var mı? Biz değerlnedirmeyi form üzerinde yapacakmışız. Bizim gibi yapanlar nasıl yapıyor acaba görmek istedim.

Geri