Grafik ve Animasyon

Kodla Büyü

egeli_09

Aktif Üye
Flash dersi veriorum ama plan çok ağır geldi bana.Özellikle actionscript de sorun yaşıyorum.Kaynak onerebilecek olan var mı ya da bu derste neler yaptınız yapıyorsunuz?

hocam biz daha geçemedik a.s. ye.. çocuklar daha timeline, hareket-şekil arası, movie clip oluşturma da takılıp kaldı.. hayal güçlerini bir türlü zorlamıyorlar. bugün sınav yaptık durum hiç de iyi değil..

hocam bızımkıler de aksıne cok iyiler verdiğini alıyorlar.Ben okulda flash almadım sureklı calısıp gıdıyorum plan çok ağır verebıldgm kadarını vermek ıstıyorum ama modul pek hosuma gıtmedı kaynak sıkıntısı yaşıyorum.

Hocam verebilecekleriniz tamamen sizin flash bilginiz ve öğrencilerin kapasitelerine bağlı, ikisi de iyiyse sınırı yok... Geçen senekiler bırakın as3 ü kılavuz çizgisini bile zor anladılar, bu senekiler de tam aksi uygulama yapacaklar neredeyse :wink:

ben de bu hafta geçtim as ye modül hem ağır hem de yetersiz örnek bakımından.geçen sene as2.0 anlatmıştım. güzel örneklerim var as2.0 ile ama as3.0 farklı bu sene sıfırdan örnek hazırlayarak anlatcam mecburen.internette as3.0 anlatan bir kitap bulmuştum. aşağıya linkini veriyorum. ayrıntılı anlatmış ama işimize yarar diye düşünüyorum
http://help.adobe.com/tr_TR/ActionScrip ... amming.pdf

Geri