grub loading stage 1.5 error 22 haTası?

Kodla Büyü
Arkadaslar exper lab bilgisayarında recovery dvd sinden kurulum yaptım kurulumdan sonra pc açılışta grub loading stage 1.5 error 22 hatası veryor ve öyle kalıyor..Ne yapmam lazım acil yardım :(

Re: Lütfen YARDIM..grub loading stage 1.5 error 22 haTası?

ya recovery yaptığınız cd bozuk ya da c sürüsünün boyutları değişmiş olabilir hocam....eğer partition to image gibi bir yedek alındıysa bunu yapabilir.

Re: Lütfen YARDIM..grub loading stage 1.5 error 22 haTası?

yok hocam mebin exper pc nin yanında verdigi recovery dvd lerden kurulum yaptım dvd lerde sorun yok yani :(

hocam bu sorun güvenilk kartı ile mi alakalı yoksa pardusla mı alakalı?sorunun kaynagını net olarak bilsek cok iyi olacak

bende de 2 pc'de

group loading 1.5
error 5

hatası veriyor bir anlam veremedim.. ??

pardus cd si ile grub ı tekrar kurun yok biz pardus kullanmıcaz derseniz windows cd ise recovery ekranında fixmbr ve fixboot komutlarını verin.

Kolay gelsin.

windows cd sini takıp r(onar) dediğim zaman şifre istiyor ne şifresiyse anlamadım,yani fixmbr ve fixboot komutunu çalıştıramıyorum

AsiManisalı' Alıntı:
windows cd sini takıp r(onar) dediğim zaman şifre istiyor ne şifresiyse anlamadım,yani fixmbr ve fixboot komutunu çalıştıramıyorum
Administrator şifresini istiyordur. yok ise entera basıp geçin

bu sorunu çözen oldumu. aynı hatayı labdaki bilgisayarda ben de alıyoru. ayrıca verilen cd den tekrar yükleme yaparken bi yerde donup kalıyor .bi kaç farklı cd denedim yine aynı yerde takılıyor

Geri