Gummy Bear' Dinlemekten Bunalan Dimağlar

Kodla Büyü

oyungezer

Süper Üye
Süper Üye
Bi tane bilişim öğretmeni varmış.
2 yaşındaki çocuğu sürekli Gummy Bear isimli şarkıyı dinliyormuş,
Bir ara kapı çalmış, babası kapıyı açmış ve bilin bakalım kim gelmiş?
Bildiniz: GINA.. :?

Var mı akşamları Yumurcak TV, TRT Çocuk kanallarına talim eden ya da bilgisayarı Gummy Bear'a esir olanlar hocalarım?

Kim gelecek diye çok meraklandıydım o tek satırlık arada :D Gelen çok şaşırtıcı ve yaratıcı idi :D Sevdim, hikayenin devamını istiyoruz. +rep verdim :D

Rolli yarış arabam, rolli o bir numaram.

Ülkede ihtilal olsa haberim bile olmaz. Birileri foruma yazar diye ümit ediyorum...

Önce Pepe'den başladık. Sonra Cibır Cabır ile devam ettik. Arada bir Gummy'e gittik. Caliou'da baya bir kaldık. Oradan Üçüzler'e uğradık. Sonra ma aile Kaptan Tudubasa, Kojiro ve Wakabayaşi'nin maçına gittik. Maçtan sonra Pokoyo, Eli ve Pato'ya takıldık. Canımız sıkıldığında Arı Maya ile uçtuk. Keloğlan ve Bilgecan Dede ile maceradan maceraya atıldık. Son 3-4 haftadır da Karagöz, Hacivat, Telem Kaplan, Yüsfen Ağa ve arkasında kuyruğu olan eşeği ile mutlu huzurlu devam ediyoruz...

çizgi filmden ziyade akıllı bebekler ve baby einstein gibi setleri izletebilirsiniz çok faydalı.

Sayın hocalarım siz bu çocukları tv bağımlısı yapmışınız yahu :D

CArtoon Network. Şu an en çok izlenen kanal bizim evde. Kulak Jack, Ben 10, Jonny Bravo ve Redakai (bizim oğlan vedekayt diyor..)

benim oğlumda bayılıyor o şarkıya :) hatta bir bisiklet aldık ona 3 tekerlekli önünde aslan olanlardan gummy bear çalıyor :) bizim ufaklık 1,5 yaında

benim kızım da afrikada çekilen aslan belgesellerini seviyor ooo oo diye. onun haricinde tv seyretmiyor ama bazen biraz seyrtese de beni bıraksa demiyor değilim

Hocam Cartoon Network kanalı bazen şiddet içeren görüntüler yayınlayabiliyor (çizgifilm bile olsa)

O yüzden benim evde TRT-Çocuk ile Yumurcak favori bazen de Minika Go.

Pepee her zaman Number 1. Ama son zamanlarda Köstebekgiller, Pocoyo, Nane ile Limon, Zeytin İle Limon, Arda ile (unuttum bak), Mıcırık diye bir kedi var.... gibi.

Valla ben bile seyrediyorum, nasıl yapmışlar bunları diye hayret ederek. Gerçekten konu olarak da güzel konulara değiniyorlar ve çocuk eğitimi için güzel içerikler hazırlıyorlar. Teknoloji olarak da gerçekten çok hoş görsel animasyonlar kullanıyorlar.

İnternette ise aynı ayıcığın bir şarkısı var onu tavsiye ederim. Bizim favorimiz o: Nuki Nuki

Oskar Çöllerde ve Larva da bizim kızın favorileri. Aslında benim favorim. Ben olsam bunu izlerim diyorum:) Söz yok her şey mimik, hareket ve seslerle anlatılıyor. Arada birlikte izliyoruz :++:

tv yok bizde bizim oğlan da arada sırada dedesi gilde pepe ve keloğlan izliyor. eve geldiğinde oyuncaklarıyla ve bizle oynuyor. çok sıkılırsa çok nadir ben de evde pepe açıyorum 30 dk kadar yoksa tv de fazla zaman harcamasını istemiyorum

gummy gummy gummy gummy
aynen hocam
bizim çocuk durmadan gummy bear ayısını dinliyor
gına geldi.... :?

bizim oğlumuz dört yaşını doldurmak üzere. yaklaşık aynen sizinki gibi iki yaş civarında sürekli gummy izliyordu. onun serisi var, uzaya çıkan, top oynayan, aşık olan vs... hepsinin her sahnesini ve şarkı sözlerini ezbere bilirim.
daha sonra video takıntısı başladı. youtube dan indirdiğimiz bir sürü video var çeşitli. onları izliyor hala. ama artık eskisi kadar sık değil. ileri yaşlarda daha çok oyuncağa ve oyuna dönüyorlar.
fakat iki gündür de ankaranın bağlarına taktı. arabaya bindiği anda benim müziki açıııın diyor ve defalarca onu dinletiyor. şu an bile hala kulaklarımda çınlıyor ankaranın bağları..

technic_f' Alıntı:
bizim oğlumuz dört yaşını doldurmak üzere. yaklaşık aynen sizinki gibi iki yaş civarında sürekli gummy izliyordu. onun serisi var, uzaya çıkan, top oynayan, aşık olan vs... hepsinin her sahnesini ve şarkı sözlerini ezbere bilirim.
daha sonra video takıntısı başladı. youtube dan indirdiğimiz bir sürü video var çeşitli. onları izliyor hala. ama artık eskisi kadar sık değil. ileri yaşlarda daha çok oyuncağa ve oyuna dönüyorlar.
fakat iki gündür de ankaranın bağlarına taktı. arabaya bindiği anda benim müziki açıııın diyor ve defalarca onu dinletiyor. şu an bile hala kulaklarımda çınlıyor ankaranın bağları..
Ankara'nın Bağları şarkısı için nacizane önerim sevmeye çalışın hocam. Ben başlarda pek sevmiyordum (ankara havası sevmem genelde) ama baktım her her yerde çalıyor ve bu bana zulüm gelmeye başlayacak, ben de keyif almaya çalışıyorum. Gittikçe de sevmeye de başladım. Argosu olmayan ankara havası işte :wink:

oyungezer' Alıntı:
technic_f' Alıntı:
Ankara'nın Bağları şarkısı için nacizane önerim sevmeye çalışın hocam. Ben başlarda pek sevmiyordum (ankara havası sevmem genelde) ama baktım her her yerde çalıyor ve bu bana zulüm gelmeye başlayacak, ben de keyif almaya çalışıyorum. Gittikçe de sevmeye de başladım. Argosu olmayan ankara havası işte :wink:
aslında sevdiğim bir şarkı hocam. fakat bir yolculuk boyunca en az yirmi kez dinleyince kabak tadı veriyor o kadar :) biz bıkıyoruz ama çocuklarımız bıkmıyor, ilginç..

edersoy' Alıntı:
Rolli yarış arabam, rolli o bir numaram.

Ülkede ihtilal olsa haberim bile olmaz. Birileri foruma yazar diye ümit ediyorum...

ay bizde de durum aynı, nasıl da pahalı zıkkımın oyuncakları :?

elbetteki herkes kendince en doğrusunu bilir ama baştan nasıl alışırsa öyle gidiyor. benim oğlum 3,5 yaşında ben açmazsam aklına bile gelmez tv. bu arada bilgisayar açıp kapatabiliyor. fare oyunları oynayabiliyor. ipad ve ipone kullanabiliyor. ama hep sınırlı haftada 1-2 kez ipad oynar oda yaşı kadar yani 3 oyun:) oyun bitince kendi bırakır. nadiren bilgisayar açarız bebeklik resimleri ve videoları izler. kendi olmadığı resimler ve videolar için çıngar çıkartır. ben neden yokum diye:)
naçizane fikrim tv ye ve elektronik aletlere sınır getirilmesi. (lütfen kızmayın, tartışmaya dönmesini istemem)

Geri