Hızı 4 mb e çıkartan var mı?

Kodla Büyü

aresbel3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okuldaki internet bağlantısı 1 megabit, malumunuz filtre de var dolayısıyla çok yavaş. Telekoma aşvurarak hızı 4 mb e çıkartabiliyormuşuz. Bunun için okul bi ücret ödüyor mu? Bunu yapan arkadaş varsa bu konuda ne yaptığını bize açıklayabilir mi?

meb hattı üzerinde bu tür değişiklik yapıldığını hiç duymadım hocam zannetmiyorum da yapacaklarını. biz ayrı özel hat çektirdik 4 mb tüm sınıflarda bilgisayar olduğundan ve iki tane de bt sınıfı olduğundan yetmiyor bize meb in hattı

Sayın arkadaşlar biz izmir karabağlar'da yaptık. Okul müdürü tarafından imzalı bir resmi yazı yazılıyor, bulunduğun yerin türk telekom müdürülüğüne. Yazıda şuanki bağlantı hızımız şudur, 4Mbit 'e yükseltmek istiyoruz diye beliritiyorsunuz. Okul müdürüyle birlikte telekoma gidiyosunuz, başvurunuzu resmileştiriyorsunuz. Bir gün içinde hızınız artıyor.

bizde çıkardık resmi bir dilekçeyle başvuruyorsunuz. Biz meb vitamin ve diğer internet uygulamalarını etkin bir şekilde kullanmayı gerekçe gösterdik

evet booger arkadaşımızın söylediği gibi çıkartılabiliyor.Biz geçen sene çıkarmıştık.yalnız 4M yapınca faturanın bir kısmını okul kendisi ödüyor.
ama biz verim alamayıp yeniden 1Mbite indirdik.(çünkü 16 Mbit hat aldık)

Zaten meb hattı herşeyi tam gözükmesine rağmen çalışmıyor.diğer özel hattı kullanıyoruz.

biz yaptırdık gecen sene ayda 20 tl fark vererek yapılıyor...resmi bir iki yazı yazıyorsun o k adar

elrond' Alıntı:
biz yaptırdık gecen sene ayda 20 tl fark vererek yapılıyor...resmi bir iki yazı yazıyorsun o k adar
hocam fatura okulamı geliyor? 20 tl yi biz mi ödüyoruz emin misiniz? bana meb karşılıyo dediler de.

Geri