hızlı klavye kursu açabilmek???

Kodla Büyü

tohatli

Site Gezgini
sevgili öğretmen arkadaşlarım bilişim teknolojileri öğretmenleri olarak biz hızlı klavye kursu açabiliyormuyuz acaba. sektör deneyim vs gibi öğretmen yeterlilikleri yaazmışlar ama biz o deneyimin sahibi kişilermiyiz bana bir aydınlatıcı bilgi verirseniz sevinirim. yani modüllerde bizim alanda görünmüyor ya o bakımdan sordum. saygılar sevgiler herkese iyi çalışmalar.
FATİH

Ticaret meslekten bir öğretmen ayarlayamazlarsa sen girebilirsin. Oradan hiç bir öğretmen bulamadıklarına dair tutanak tutsunlar.

ula nasıl bir bölüm bizimki alanımızın bir parçası olan klavyeyi bile anlatamayacakmıyız hayret bişi yahu ne saçma iş bu şimdik

arkadaşlar bu konuda kesin bilgi verir misiniz, bilgisayar işletmenliği kursu vermekten sıkıldım bir farklı olsun istiyorum yardımcı olurmusunuz büro ve sekreterlikaltında açsam

tohatli' Alıntı:
ula nasıl bir bölüm bizimki alanımızın bir parçası olan klavyeyi bile anlatamayacakmıyız hayret bişi yahu ne saçma iş bu şimdik
Kendimizi gördüm sanki :D @ Phascolarctos cinereus sen nereyesun uşağum çıkmamışsın poza :D

Geri