Hızlı Klavye Kursu Verebilirmiyiz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar hızlı klavye kursundaki modülleri bilen varmı..yada bu kursu verebiliyormuyuz..

araştırmalarıma göre son 2 modülü verebiliriz gibime geliyor

Sayın hocam hbogm de kursun planı var orada Öğretim Görevlisi kısmında Muhasebe Grubu öğretmenleri olarak yazıyor birinci öncelikli daha sonra bilgisayar öğretmenleri
http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprograml ... tirme.html adresinde program var. Bu sayfada moduler program dugmesine bastiginizda açılan pdf dosyasinin 3. Sayfasinda Eğitimciler basliginda kursu kimlerin verebileceği yazili

hocam modüler programda büro yönetimi öğretmenleri yazıyor yaaaa..bilgisayar öğretmeni nerde yazıyor bulamadım????????

Muhasebe öğretmeni verir. Halk eğitim muhasebe öğretmeni aradık bulamadık deyip tutanak tutarsa sana da verebilir.

hasta kayır kabul kursu verebilirmiyiz???
sıkıldım artık bilgisayar kursu vermekten..farklı kurs arıyorum

Öyle kurslar yerine sen de başla
Autocad
Flash
Photoshop
Dw
Asp
Php
...
...
İstediğin kadar kurs var. Btt tabanlı kurs açmak şart olmasa gerek dimi ama... Sıkıldıkça diğerine geç diğerini aç

Hızlı yazma F klavye veremezsin hocam. Eğer istersen önce onun hizmetiçi kursuna gitmen lazım.

Bi açıver de kapasiteyi görürsün...
Bende gerizekalı bi öğrenci var... Web ile veritabanı anlattım nato kafa nato mermer... Ama gel görki grafik animasyonda çocuk harikalar oluşturuyordu...

incelemem sonucunda hızlı klvaye 4 modül
ilk 2 modül klavyeyi
sonraki 2 modül Word ve resmi yazışma
ilk 2 modülü bürocular son 2 modülü bizler verebiliriz...

BILGİSAYARDA HIZLI KLAVYE KULLANIMI -BÜRO YÖNETİMİ ALANI-DAL DERSLERİNE GİRMEKTE

BİLGİSAYARDA KLAVYE KULLANIMI-İSE TİCARET LİSESİ ALANLARININ 10.SINIF ALAN DERSİ OLARAK VERİLMEKTE.

Bu zamana kadar hızlı f klavye kullanan bilgisayar öğretmeniyle görev yapmadım.q klavye kullanan çok fazla.bu konuda kendini gerçekten geliştirmiş daktilografi kökenli muhasebe-pazarlama-büro yönetimi öğretmenleri sayısı çok fazla.benim düşüncem en iyi onların yapacağıdır.bu arada halk eğitim kurslarında genelde modül modül paylaştırmaktansa tek öğretmene görev vermeyi tercih ediyorlar. hayırlı ramazanlar.

hocam ben genelde kursları 2 kişi açıyorum ben ve büro yönetimi öğretmeni ile..o yüzden araştırma yapıyordum..hep bilgisayar kullanımı açıyorduk..şimdi hızlı klavye açacağız..2 modülü o verecek 2 modülü word-resmi yazı olan modülü ben verecem...

Geri