Hızlı Resim Ekleme

Kodla Büyü

enver63

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam hızlı resim ekleme seçeneği vardı,ama kaldırmışlar,nasıl toplu şekilde resim ekleyeceğiz bir çözümü olan var mı?

Evet yeni kaldırmışlar banada lazım oldu. Ama ben eklemeyecek bakacaktım sınıfların toplu resimlerine raporlardan hallettim. Fakat yakında ekleme lazım olacak. Neden yararlı bi şeyi kaldırırlar anlamadım.

evet hocam kaldırılmış. ben de tek tek girdim. fakat kullanışlıydı. neden kaldırılmış anlamadım.

fotoğraf eklemenin belirli bir takvimi olmasın amele amele uğraşmayalm şimdi bunla tek tekk

Ne kadar sinir bi durum anlatamam arkadaşlar. İşe yarayacak ya hemen kaldırırlar. :x geçen sene rahattım ama bu sene tek tek kaydetmeye uğraştım yaa.

Toplu kitap girme gibi toplu resim yükleme için de bir uygulama yok mu arkadaşlar bildiğiniz? Hızlı resim ekle seçeneğini kaldırmışlar, uygulama işkenceye dönmüş! 1000 tane resmi tek tek nasıl yüklenir!

bilgisayar dersinde izlediğim başarılı öğrencilerden her sınıfdan bir öğrenciyi labta görevlendirdim. e-okulu şifresini girdim. her öğrencinin kendi sınıf arkadaşlarının fotolarını girmesini istedim. ben kontrol ettim. hayret edilecek bir şey hiç bir hata olmadan bir sinıf için 10 dakikada ... işlem TAMAM :D

Geçen ay e-okul' a mail attım modül için ama bir cevap gelmedi.Sizlerde mesaj atabilirsiniz.(e-okul@meb.gov.tr)Yoğun mesaj cevap getirebilir. Sbs' ye kadar bekliycem.Eğer eklemezlerse fotoğrafları çekip , ayarlayıp müdür yardımcılarına vericem.Onlarda yüklesinler.

tenten' Alıntı:
bilgisayar dersinde izlediğim başarılı öğrencilerden her sınıfdan bir öğrenciyi labta görevlendirdim. e-okulu şifresini girdim. her öğrencinin kendi sınıf arkadaşlarının fotolarını girmesini istedim. ben kontrol ettim. hayret edilecek bir şey hiç bir hata olmadan bir sinıf için 10 dakikada ... işlem TAMAM :D
Biz şifreyi öğrencilere verince veya şifreyi vermeden e-okul modülünü açıp işlemleri yapmalarını isteyince öğrenciler sapıtıyor ve notlarla oynuyorlar!

BBNET
Geri