H.E.M. ler hakkında soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rock

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1. Tam gün tam yıl diye geçen H.E.M. lerde md. yardımcıları kaç saat ek ders alır?
2. Branşında derse girmek zorunda mıdır, eğer öyleyse branşında açık olan kursa haftada 6 saat mi girer nasıl olur?
3. Mesai saatleri nedir? Kurs olduğu sürece okulda mı bulunur?
4. Hafta sonu kurs varsa hafta sonu da mı gider?

1-18 saat ek ders alıyor hafta sonu kurslara gelirse 20 alıyor
2-Branşında derse girmek zorunda değil
3-8-5 kurs olduğu müddetçe müdür yardımcıları kendi aralarında dönüşümlü olarak kurs bitene kadar kalıyor
4- Giden 2 saar ekders alıyor

3. Bildiğim kadarıyla akşam 5 den sonra da ders olabiliyo sanırım. Olursa yine durmak zorunda mı yoksa 5 den sonra kurs olmazmı?
4.Hafta sonu kurs varsa gidip gitmemek insiyatife mi bağlı mecbur mu? 2 saat için akıl kãrı değil de..

3 yıl halk eğitimdeydi kadrom, bunun 2 yılında haftasonu ve/veya akşam kurslarım vardı, 1 kere bile idareci görmedim bu kurslarda. Dükkanı ben açıp kapatıyordum yani :) Mevzuatı bilmiyorum ama işleyiş bu şekildeydi bizimkinde. Oradan kurtulduğuma her gün şükrediyorum :+1:

ucamus' Alıntı:
1-18 saat ek ders alıyor hafta sonu kurslara gelirse 20 alıyor
2-Branşında derse girmek zorunda değil
3-8-5 kurs olduğu müddetçe müdür yardımcıları kendi aralarında dönüşümlü olarak kurs bitene kadar kalıyor
4- Giden 2 saar ekders alıyor

1- Hocamızın dediği gibi.
2- İlaveten: Eğer girerse 6 saate kadar ücret almaz, 12 saate kadar girerse 6 saat ücret alır. Daha fazla girerse fazlası fahri olur.
3- 8-5 HEM'de durmak zorunda. (Mesai saati)
4- Hocamızın dediği gibi.

Geri