Haber : “Fatih Projesi”nin “Fatihleri” nerede?

Kodla Büyü
Projenin adını "Fatih" koyarak olmuyor. Bilg. öğretmenlerini külliyen çöpe atacaklar yakında. Fatihmiş :x

Bizi çöpe atacakları gibi, o bilgisayarlarıda, tabletleri de, bu ülkenin paralarınıda, en sonunda da kendilerini de çöpe atacaklar...

Behçet beye bizi dile getirdiği için teşekkür maili attım."Elbirliğiyle mücadeleye devam..." cevabını vermiş.

sevdalimhayat' Alıntı:
Behçet beye bizi dile getirdiği için teşekkür maili attım."Elbirliğiyle mücadeleye devam..." cevabını vermiş.

Bizde teşekkür maili atalım geri dönüt olsun o zaman ona.

Ben merakla tabletleri bekliyorum. Bakalım ne yapacaklar.
Sen okulları temizleme, sen okulları koruma, sen okullara neden para topluyorsun diye hesaba çek, sen 70 kişilik sınıflarda eğitim ver, sen bilgisayar öğretmenlerini kenara at.
Ondan sonra da deki her öğrencinin tableti olacak. Adam daha kitap kullanamıyor ne tableti.
Birileri para, oy kazanacak diye hazır olmadığımız bir adımı neden atarız. Deli oluyorum ya.

Tabletten kasıt hap bence. Herkesi hapçı yaparlar ancak bu gidişle

Zizu_' Alıntı:
Ben merakla tabletleri bekliyorum. Bakalım ne yapacaklar.
Sen okulları temizleme, sen okulları koruma, sen okullara neden para topluyorsun diye hesaba çek, sen 70 kişilik sınıflarda eğitim ver, sen bilgisayar öğretmenlerini kenara at.
Ondan sonra da deki her öğrencinin tableti olacak. Adam daha kitap kullanamıyor ne tableti.
Birileri para, oy kazanacak diye hazır olmadığımız bir adımı neden atarız. Deli oluyorum ya.

aynı fikirdeyim hocam, dediklerinde yerden göğe haklısın, cocuk kitap okumuyor, yazmıyor, yazamıyor,

biz tablet verecez, şaka gibi. bizimkisi ayranı yok içmeye ....... meselesine donuyor.

bir tesekuru cok gormeyelim, bir mail atalim arkadaslar... sonucta bizlerin sorunlara deginen degerli insanlar bir elin parmaklarini gecmiyor...

Geri