Haber : Bilişim Öğretmenlerini Duyun Artık

Kodla Büyü
inşallah, gerçekten takip ediliyorsa , her hafta haber niteliği taşıyan yazılar yazmaya özel çaba sarfederiz :)

hocam şu an sitede mebden bile var günde en az 100 kez girip okuyorlar ama nafile onların da yapacağı birşey yok

hocamın tespitini doğrulamış o mal diyecem artık. bir yorumu 5 defa yazdığına göre klavyenin tuşlarına basıp haber sitelerine yorum yapmaktan ibaret değil.

:+1: bence herşey söylenmiş gerekenleri yapması gerekenler okusun çevirip çevirip

"Bötelere öğrenci gitmiyordu öğretmenliği sonuna ekledik kapanmasın diye" cümlesini sarfederek Türk gençliğini harcayan zihniyeti kınıyorum. Değiştirdiğiniz Türk Gençlerinin kaderi. Hiç bir öğrenci bilgisayar kullanmayı falan bilmiyor hepsi hikaye. Msnde anadilleri asimile oluyor, face de ve adult sitelerde ahlaklarını, oyun sitelerinde hayatlarını, geleceklerini kaybediyorlar. Yetkililerde bilgisayar başında cocukların bi iş yaptıklarını zannediyor. Yazık diyorum. Pes diyorum.

technolog' Alıntı:
"Bötelere öğrenci gitmiyordu öğretmenliği sonuna ekledik kapanmasın diye" cümlesini sarfederek Türk gençliğini harcayan zihniyeti kınıyorum. Değiştirdiğiniz Türk Gençlerinin kaderi. Hiç bir öğrenci bilgisayar kullanmayı falan bilmiyor hepsi hikaye. Msnde anadilleri asimile oluyor, face de ve adult sitelerde ahlaklarını, oyun sitelerinde hayatlarını, geleceklerini kaybediyorlar. Yetkililerde bilgisayar başında cocukların bi iş yaptıklarını zannediyor. Yazık diyorum. Pes diyorum.

bu mesaja sonuna kadar katııyorum

technolog' Alıntı:

Çok güzel özetledin hocam durumu eline sağlık...

Geri