haber yayılsın arkadaşlar faca twit vs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Güzel bir yazı, ancak bu yapılanların başbakandan habersiz yapıldığını mı zannediyorsunuz???

son umut nasıl başbakan olur..sanki bu kadar sorunun nedeni hükümet değil sendikalar....bu haberi yapanın ....

Aslında tam tersi,
bizim bakanların olan bitenlerden haberleri yok,
Onlarda bizimle birlikte öğreniyorlar olup bitenleri. :)

öğretmenlerin kendinden haberi yok. bugün müdür yrdsıyla tartışma konumuza bakın.
Müdür Yrd: bakan iyi insan ne kusuru var adamın
Ben: Hocam siz 4000 tl alıyor olabilirsiniz, 3 ay tatilde yapıyor olabilirsiniz, velinin gözünde değerlide olabilirsiniz ve daha bölümüm ile ilgili konuşmuyorum bile. sizin bakandan bende istiyorum.
Müdür Yrd.: Hadi ya bakan böyle mi dedi? Şaşırdım valla.

herhalde öğretmenlerle dalga geçmek için yapılmış bir çalışma. sabırrrrrrrr

Başbakanın haberi yok mu o mu kurtaracak güldürmeyin insanı ya :) Sadece bizim bakan değil sistemli bir şekilde maliye, ekonomi, milli eğitim bakanlarıda öğretmenleri diline dolamış durumda. Salağa yatmanın lüzumu yok illa umut dünyasında yaşamanında lüzumu yok olan biten belli.

bu sitenin her hafta bir bomba(!) haberi var zaten. Bu haberi asıl memurlar.net yapmalı ki ses getirsin. hükümet yakın takip ediyor orayı. Bizim iş biraz zor çözülür sanırım

Amaç zaten o.. 1- 2 ay daha böyle süründürürler.. Sonra verirler 100 lira ek ödeme, onu da brütüyle çoluk çocuk eş yardımı ile birlikte 250 verdik diye haber yatptırırlar.. Hoopp kahraman başbakan.. Başkanlığa hazırlık..

mu_korkmaz' Alıntı:
öğretmenlerin kendinden haberi yok. bugün müdür yrdsıyla tartışma konumuza bakın.
Müdür Yrd: bakan iyi insan ne kusuru var adamın
Ben: Hocam siz 4000 tl alıyor olabilirsiniz, 3 ay tatilde yapıyor olabilirsiniz, velinin gözünde değerlide olabilirsiniz ve daha bölümüm ile ilgili konuşmuyorum bile. sizin bakandan bende istiyorum.
Müdür Yrd.: Hadi ya bakan böyle mi dedi? Şaşırdım valla.
hocam idareciler koltuk sevdasına 3 maymun oluyolar

Öğretmenlerin durumunun düzeltilmesi için başbakandan bir ümidim yok.
Öğretmenliği bu hale getiren zatların hepsi bizzat başbakanın özenle seçerek meb e getirdiği kişiler. Tüm memurlara ek zamlar verirken öğretmene vermeyen maliye bakanlarını da başbakan belirledi. Hepsi öncekinden daha azılı öğretmen düşmanı çıkan ; Çelik, Çubukçu ve son olarak da Dinçer i bu göreve getirmesi başbakandan ümidimizi kesmemiz için yeterli bir sebep. Dinçer in yerine getireceği kişiyi düşünemiyorum bile , daha da öğretmen düşmanı biri olacağı kesin.

yazılan yorumlara göre öğretmen itibarsızlaştırma çabalarında başarılı olunmuş, halkın gözünde öğretmen yatıyor,
aslında öğretmenlerin derdi para değil itibarsızlaştırma.
öğretmen 8-13 çalışmaz şanlı olanlar okulun imkanları olanlar 8-13 derse girer ve birçoğu daha uzun süre okulda kalır, evinde dersine hazırlanı senin çocuğun sınav kazansın diye test hazırlar okur değerlendirir, sosyal kulp vs vs. işin içinde olmayan bilemez. kaç meslek grubu evine iş götürür.
öğremenin temel maaşı ortalama 1600 tl dir. bundan fazlası varsa okulun ek ders sınav ona girer ve fazla mesai ücretini alır. bayramda tatilde bu parayı alamaz. öğretmenlere yatıyor diyenler yarım saat derse beraber girmeyi teklif ediyorum sadece yarım saat
böyle bir yorumda bulundum yayınlanırsa,
ama kabahat bizde bu kadar büyük ve tamamına yakını üniversite mezunu olan bir kitle yaptırım gücünü kullanamıyorsa ben dahil kabahat bizde,
öğretmen bugün dersini değil acaba ne gibi bi karar değişecekde emeklerim boşa gidecekmi diye düşünüyor.
kafa rahat değil yarını göremiyoruz. işimizi yapamıyoruz veya yapmamızı istemiyorlar oyalanıyoruz.
öğretmenliği diğer meslek gruplarından ayıran en önemli özellik yaptığımız işte kafamızın rahat olması ürünümüz insan,
bozuk makinadan sağlam ürün çıkmaz.
haftanın ilk gününden sabah sabah gerildim yine

Aylık giderler hesaplanırken sadece öğretmenin kendisi hesaba katıldı giyim ve gıda da.

Yani öğretmenin hanımı ve çocuğu aç ve yalın ayak kalacaklar bu durumda. Öğretmene reva görülene bakın yahu.

Tek ümidim Erdoğan falan da değil benim, ümidim yok :D

Erdoğan Milli Eğitim Bakanı'na yönelen her eleştiriyi "imam hatipleri açmak isteyen bakanı görevden uzaklaştırmaya çalışıyorlar" diye algılıyor. Buna eminim.

Ben yaptım olducu bu başbakan benim ümidim değil BÜYÜK HARFLE ARTIK.

Geri