Habersiz atandım

Kodla Büyü

bilisim_06

Aktif Üye
Arkadaşlar bugün sabah okula geldiğimde tayinimin aynı ilçede başka okula çıktığını öğrendim. Bulunduğum kuruma ağustosta iller arası atamasıyla gelmiştim. Aralık ayında norm fazlası ataması yapılmış. Nasıl olduysa yazın geldiğim okulda norm fazlası olmuşum. Her neyse böyle şeyler olabilir milli eğitimde fakat bana ne norm fazlası olduğum konusunda nede tayin istemem konusunda hiç bir duyuru yapılmadı. En azından bir duyuru yapılsa istediğim bir okulu yazabilirdim. İtiraz için nasıl bir yol izlemek gerekiyor. İl Ankara

bu kadar basit olmasa gerek .norm fazlası olduğunuzu ve il milli eğitimden gelen yazıyı okuyup imzalamadıysanız bu sizin idarenin hatası .

defalarca geldi norm fazlası yazısı
daha size norm fazlası olduğunuz bile bildirilmemiş
idarecilerin suçu
ama siz okumadan imzaladıysanız sıkıntı yok

İdarenin norm fazlası olduğumdan bile haberi yok dolatısıyla birşey teblig edilmedi. Kararname geldi resmen oldu bittiye geldi. İdarenin hatası ama yüzyüze baktığımız insanlarıda dava etmek uygun olmaz sanırım

Davalık bir durum yok hocam geçmiş olsun. Sizin yapmanız gereken gelen yazıya binaen "norm fazlası" olup olmadığınızı idareden sorgulatmanızdı. Kim yapar böyle bir durumu normal şartlarda derse giren çıkan hiç kimse yapmaz. Fakat bu sene gördük ki yukardan gelen yazıda yazan yazmayan hiç bir şeye güvenmeyceksin kendini sağlama alacaksın. Çünkü meb tam bir bomba kimin elinde ne patlayacağı belli olmuyor. Muhtemelen bölge normuna takılmışsınızdır. İmza attığınız yazıları incelerseniz durum ortaya çıkar. Çünkü 3 aşamalı yapılan norm fazlası atamanın siz ilk iki aşamayı her halukarda kaçırmışsınız ve sonuçta gelen yazıda yazdığı gibi re'sen atanmışsınız. Burada idarenin durumu netleştirmesi gerekirdi hayırlısı olsun hocam. Bazı ilçeler bu resen atamayı yapmamış forumda aratırsanız bulursunuz.

Geri