herohamster' Alıntı:
*cem62*' Alıntı:
celikumit' Alıntı:
Hacettepe Doktorlarının Kıskançlık Faturası
hocam buradan bu anlamı nasıl çıkardığını anlayamadım,
kaynağını verdiğin yerden aldığını düşünmüştüm ama orada da sadece Nakledilen iki kol ve baca geri alındı diye başlık vardı
Biraz haberleri izlersen veya internetten haber okursan bu başlığın ne anlama geldiğini anlarsın...bu sözü ben değil basına demeç veren tüm doktorlar söylüyor..
:+1:
sataşma nedenini anlamadım, kibirli ve aşağılayıcı bir edayla cevap yazılmış.
haberin ilk halini burada okudum. haberde dinliyorum, haber sitelerini de takip ediyorum,
ama insanlık hali denen bişey var bahsedilen detayları o zaman okumamıştım,
şimdi siz çağdaşsınızda biz mağaradamıyız, siz forumun entel elit kesimini temsil ediyorsunuz sanırım
tabi canım ne olacak biz daha çok magazin haberlerini evlilik programlarını falan izlediğimziden nereden duyacağız değilmi.
kaldıkı burada iyi niyetli olarak yeterli detay vermediğin için yapılan haberden bu sonucun nasıl çıktığını sordum.
açtığı başlık kendisi açısından yanlış anlamalara neden oluyor. bazı arkadaşlarda direk bu yazdığına göre yorum yapmıştı . zaten ondan sonrada detayları yazdın hocam,
vede gördümki detayları yazmakla kalmayıp sataşma ihtiyacı da hissetmişsin.
niye hataları kabullenmeyip hep üste çıkıp aşağılama çabası içine gireriz anlamam.
her akşam dinledim haberleri o akşam dinlemedim belki, 7/24 kesintiz elektriğin olmadığı biryerdeyim belki, işim vardı, hastam vardı vs vs.
göremedim belki ve ilk gördüğüm senin yazdığın haberdi bu konu ile ilgili. ilk yazdığındanda o sonuç çıkmıyordu dediğim gibi sende bunun farkına varıp değiştirdin.
anlamıyorum sataşmak yerine evet haklısınız yeterince detay vermedim herkes detayları bilmiyor olabilir demek yerine,
böyle bir cevap, zaten verilen ilk iki cevap da aynı şekilde yanlış anlamış ne alakası var diye cevap yazmış.
YusufULUCANLAR' Alıntı:
celikumit' Alıntı:
Hacettepe Doktorlarının Kıskançlık Faturası
hocam buradan bu anlamı nasıl çıkardığını anlayamadım,
kaynağını verdiğin yerden aldığını düşünmüştüm ama orada da sadece Nakledilen iki kol ve baca geri alındı diye başlık vardı
Hocam Hacettepe Üniversitesinden bazı doktorlar basın toplantısında Akdeniz Üniversitesinden doktorlara ince bir gönderme de bulunmuşlardı. Bundan dolayı olsa gerek.
bunu demek zormuydu hocam