hademe arabasının teyibini sordu:S

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
"hocam önceden çalışıodu şimdi ses bi gelio bi gidio,geçen tümsekten hızlı geçmştim ondan olabilir mi?" diye soru ile karşılaştım :)))))
kardeşim ben nee anlarım teyipçimiyim ben ,elektiriğinde sıkıntı var dedim temassızlık olmuştur dedim:)

Hocam bende geçen gün okulumuz karşısındaki büfeci abimizin konturlu telefonunu tamir ettim. 40 sn de 1 tl atıyomuş 0,25 tl atabilirmiymiş. Abi dur bi bakiim dedim ne diyim :) Aldık kullanım kılavuzunu elimize başladık. Telefon programlama falan yazıyor diye Osman hoca anlar yapar demiş büfedekilere :) İyi ama 3 ay bedava çay içerim dedim :) Anlaştık...

herşey sorunlu, kafam berbat.. bilgisayarlarla boğuşmuşum, 6 oldu saat... gözlerim çok yanıyo.. geldi hizmetlinin teki yanıma..... "hocanım nostaljik müzik yüklesene bana, flash getireyim" dedi.... baktım kaldım:.... yuh yani...bu noktaya geldik... bi senin müziğin eksikti:)bi de nostaljik.....

external' Alıntı:
Hocam bende geçen gün okulumuz karşısındaki büfeci abimizin konturlu telefonunu tamir ettim. 40 sn de 1 tl atıyomuş 0,25 tl atabilirmiymiş. Abi dur bi bakiim dedim ne diyim :) Aldık kullanım kılavuzunu elimize başladık. Telefon programlama falan yazıyor diye Osman hoca anlar yapar demiş büfedekilere :) İyi ama 3 ay bedava çay içerim dedim :) Anlaştık...
:++:

işte bu hocam değerimizi anlamaları için insanların anlayacağı dilden konuşmak lazım.İnsanlar da maalesef maddeden madenden yani paradan anlıyor bu devirde

Geri