hafta sonu kursu!!!

Kodla Büyü

akif_van

Aktif Üye
arkadaşlar malumunuz hafta sonu kurs ucretleri 18tl ye çıkarılda ve buda hafta sonu bilişim teknolojileri dersi için kurs açma durumunu ortaya çıkardı.. peki şimdi ben kurs açmak için ne yapmalıyım? öncelikle kurs almak isteyen öğrenci listesini mi belirlemeliyim? bizim okulda 1. dönem hiç kurs açılmadı.. bütün branşlarda bu dönem başlayacaklar? birde kursun içerigi ne olmalı? ilginiz ve cavaplarınız için teşekkürler meslektaşlarım...

"arkadaşlar malumunuz hafta sonu kurs ucretleri 18tl ye çıkarılda ve buda hafta sonu bilişim teknolojileri dersi için kurs açma durumunu ortaya çıkardı.." :mrgreen: :mrgreen:

Öğrencilerden dilekçe isteniyor hangi dersleri isterlerse o dersten kurs açılabiliyor. Bizim okulda öğrenciler istediğinden dolayı biz açtık. Öğrenci sayımda diğer branşlarla nerdeyse aynı. :)

imece35' Alıntı:
hocam sadece yetiştirme kurslarının ücreti arttı yani TEOG . bizle ilgili bi durum yok

bilgi yanlışınız var hocam hem destekleyici ve hem de yetiştirici kursların ücreti arttı.

1- Özel eğitime muhtaç öğrencilerin eğitim ve öğretim gördüğü kurumlarda görevli öğretmen ve yöneticiler ile bu öğrencilere yönelik olarak açılan özel sınıf öğretmenlerine yüzde 25,
2- Cezaevlerinde görevli öğretmenlere yüzde 25,
3- Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi kapsamında görev alan yönetici ve öğretmenlere yüzde 100 fazlasıyla,
Ödeme yapılacak.

Haftasonu olduğunu nereden çıkarttınız? nerede yazıyor sadece haftasonu olduğu?

slm arkadaşlar halk eğitim bunyesinde okulumda bilg. işletmenliği kursu açmak istedim. öğrencilerimizin yası da 14 den büyük ve sertifika için öğrenciler başvurdu. ama halk eğitim bana artık okul öğrencilerine bu şekilde bir kurs açamayacağımı söyledi . sizce doğrumu ve bu şekilde su anda kurs açan varmı . 1. dönem actım aynı kursu sıkıntı yoktu ama şimdi işler değişti diyorlar

Geri