Haftada 2 nöbet

Kodla Büyü

tefbilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bizim okulda bazen haftada 2 nöbet yazıyorlar ilk dönem sesimi çıkarmadım en fazla ben nöbet tutmuşum 2.dönem ki nöbet listesi de belli olmuş bana bu sefer haftada 3 nöbet yazdıkları gün bile olmuş diğer öğretmenlerin çoğuna haftada 1 nöbet yazmışlar. Sizin okullarda durum nasıl çok gerildim şikayet etmeyi düşünüyorum sorumluları tavsiyeniz nedir?

Hocam size söylenecek şey belli, okul imkanları sebebiyle böyle yaptık :sleep:

3 nöbet nedir yahu? iyice saçmalamışlar bence. bizim ilkokul kısmında öğretmen yetersizliğinden 2 nöbet yazıldığı oluyor ama onuda adil olacak şekilde veriyorlar hocam. sırasıyla veriliyor.

Ben art niyet arıyorum artık pazartesi soracağım bakalım neymiş sebebi o zaman öğreniriz.

Hocam bizim nöbetleri ben yazıyorum aslında başka hoca yazıyor ama ben excelde iyi olduğum için ben yapıyorum. kopyala yapıştır 2 dk da bitiyor neyse hocam olay şu bizim müdür nöbet için çetele tutuyor yani herkese eşit yazmak zorunda gibi çetele tutmak istiyor. Ama ben zaten bütün öğretmenlere haftada 1 düşecek şekilde ayarladığım için sıkıntı çıkmıyor. Mevzuat nasıl bilmem ama anladığım eşit yazmak zorunda.

Teşekkür ederim hocam bir dilekçe buldum onu vereceğim yarın sendikam yok hiç bulaşmak istemedim ama bu gidişle bir sendikaya geçeceğim galiba.

Geri