Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar BT yi kullanım için haftalık çizelgede bütün öğretmenlere mi ders saati ayırıyorsunuz. yani beden eğitimi müzik gibi derslere de saat ayırıyor musunuz? veya anasınıflarına...
ders için gelenlere veriyorsunuz hocam, diğer zamanlarda benim bakım işlerim var deyin yoksa önüne geçemezsiniz boş dersleri getiriyorlar arkasından sene sonlarında dersler bittiğinde getiriyorlar vs vs siz net olun kararlarınızda
dynet için kullandırdıktan sonra gerisi talebe bağlı. ama sen ingilizce öğretmeni ile anlaş dynete girsin bebeler. ayrıca her sınıf hafta da bir kez geliyor. çizelge yaptım. extradan gelen olmuyo. kendi öğretmenleri ile takılıyorlar oyun falan ...
hocam bizim ingilizce öğretmenleri müfredat yetişmiyor diye dyned e getirmiyorlar öğrencileri. ben de öğle arasında 4-5-6-7-8 öğrencilerine (her gün bir seviye) açıyorum BT'yi DYNEDe giriyorlar. fakat diğer öğretmenlere haftalık çizelge hazırlamak istedim. her öğretmen saatini bilsi o saatte girsin diye. böyle birşeye kalkışmayayım mı.
tabi randevu almaları gerektiğini yazıyla öğretmenlere duyurmak ve en az bir gün önceden söylemeleri gerektiğini de yazıda belirtmek (hatta oyun vs amaçlı gelmemeleri gertektiğini dadece BDE için gelmeleri gerektiğini) gerekir.diğe rtürlü kafalarına göre çıkıp gelebiliyorlar.
Ben sadece 4.-5. sınıf öğretmenleri için oluşturdum ders programı değiştikçe güncelliyorum. Bazıları her hafta sınıfını getirirken bazıları hiç getirmiyor. Sınıflarda kablosuz internet mevcut . 1. kademe sınıfların tamamında PC ve projeksiyon var. Sağolsun İngilizce ve diğer branş ve sınıf öğretmenlerimizden BT yi kullanmak isteyen yok. Toplu etkinlik sunum yapmak isteyenler bir kaç sınıfı birleştirip konferans salonunu kullanıyor.
Ben haftalık plan yapmıyorum. Çünkü her sınıfta bilgisayar projeksiyon var. Ben sadece isteyen olursa önceden haber verip gelsin diyorum. Arada gelen oluyor. O yüzden planlama yapmıyorum.