Haftasonu ek ders-mesai???

Kodla Büyü

hijacker.23

Site Gezgini
Arkadaşlar Van 'da formatör olarak görev yapıyorum. Belki bilginiz vardır bu haftadan itibaren cumartesi günleri de çalışıyoruz. Cumartesi günleri de haftaiçi çalıştığım gibi çalışıyorum. Sorunum şu; şimdi ben cumartesi için mesai mi alacağım yoksa sadece cumartesi günleri girdiğim ders saati kadar ek ders mi alırım. Mem'deki ebitefo mesai alırsınız demişti. Eğer mesai alacaksak ne kadar bir ücreti olacak. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

hocam bende aynı durumdayım ancak bi bilgi veren olmadı bu konuda.. olan varsa paylaşsın lütfen..

hocam bizde girdiğim ders sayısı kadar ek ders vereceklerini söylediler c'tesi kaç saat girmişsen o kadar alırsın dersim bittiğinde evime gidiyorum:))

Hocam bende Vanda görev yapıyorum. Hangi günler varsa o saat okula gideceksiniz ve girdiğiniz ders kadar ekders alacaksınız.

Hocam okuldaki müdür yardımcısı ne alıyorsa size de aynısı yazılacak. O yüzden sizi de mağdur etmeyeceklerdir diye düşünüyorum...

Okul Müdür yardımcısı bir tanesi geliyor ve 2 saat ekders alıyor hocam. biz ise girdiğimiz saate göre ekders alacağız. ekders alabililmek için fiili olarka derse girmek gerekiyor. rehber öğretmen mesela okulada gelmiyor ekderste alamıyor cumartesi günleri.

Geri