haftasonu Seminerine katılmamak hakkı ve Soruşturma

Kodla Büyü

omü_böte

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulumuzda bu haftasonu Örav ın semineri var..Daha önce okul idaresi "nasılsa herkes zorunlu katılacak dedi " çoğumuz imzada evet dedik ancak haberi olmayanlar hayırı imzalamış onlar katılmıyor..

Sorun şu haftasonu sabah 9 akşam 5 e kadar bizi okulda tuutp herhangi bir ücret ödemeden yapılan seminerler nasıl oluyor.Ekders yok dedi idare..

Gelmezseniz soruşturma açarım dedi az önce bana..Bu duurmda benim hakkım nedir..Tabi imzam olmasa sıkıntı yok ama onuda farklı bir bahaneyle attırmışlardı..

Seminere katılmak istemiyorum haftasonu nasıl bir yol izlemeliyim..Bakanlığın bu konuda herhangi bir talimatı vs varmı .

aynısı bizim ilçede oldu. hafta sonu kurs açıldı. gitmeyen arkadaşlara okul müdürü savunma istedi. savunmadada hafta sonu mesai saatleri dışı olduğu için katılmıyorum diye savunma yaptılar. konu kapandı. hafta sonu çağıramazlar . müdür korkutmuş. kesinlikle gitmeyin. sendikanız varsa iletişime geçin.

Hocam ÖRAV ın semınerıne paralı parasız git katıl derim farklı bir bakış açısı onlar. Gayet de enerjik oluyorlar sende enerjik oluyorsun oyunlar aktivitelerde dolu bir seminer.rapor alırsın çok çok hiç kımse bırsey dıyemez ama ben katıldım deselerkı orav var gel deseler gene giderim insan pozitif enerji ile doluyor. seminer denildiğine bakma etkileşimli aktiviteli bir seminer oturmuyorsun yani bu seminerde

Hocam haftasonun da ben MEB sınavlarına bile katılmıyorum nerede kalmış seminere gideyim.. Veli toplantılarına hadi tamam dedik ama başka birşey için gitmeyin gideni engelleyin.. :)

g.cetin.66' Alıntı:
Hocam ÖRAV ın semınerıne paralı parasız git katıl derim farklı bir bakış açısı onlar. Gayet de enerjik oluyorlar sende enerjik oluyorsun oyunlar aktivitelerde dolu bir seminer.rapor alırsın çok çok hiç kımse bırsey dıyemez ama ben katıldım deselerkı orav var gel deseler gene giderim insan pozitif enerji ile doluyor. seminer denildiğine bakma etkileşimli aktiviteli bir seminer oturmuyorsun yani bu seminerde

Oravın semineri güzel oluyormuş evet,haklısınız hocam .yalnız imza konusunda nasılsa resen alıncaksınız deyip öğretmenler odasında bizler imza attık ancak haberi olmayan o esnada okulda olmayan yada sigar içen grup ki bunlar 15 kişi...imzalamadı ve katılmıyor..Haftasonu bir bayan olarak ailem ve çocugum daha mühim..sabahtan akşama kadar okulda duracak durumum yok ..ayrıca ilçe mem in gelmeyene soruşturma açın yaklaşımı,tehdit vari söylemine tepki olarak katılmayı düşünmüyorum..

Gitme hiçbir şey yapamaz . O saçma sapan seminerler sadece müdür ve ilçe yöneticilerinin kendilerini üstlerine yarandırma çabası. 2-3 foto çekicekler ilçe mebde sitesine koyucak biz çalışıyoruz gösterisi.

nermin_böte' Alıntı:
arkadaşlar okulumuzda bu haftasonu Örav ın semineri var..Daha önce okul idaresi "nasılsa herkes zorunlu katılacak dedi " çoğumuz imzada evet dedik ancak haberi olmayanlar hayırı imzalamış onlar katılmıyor..

Sorun şu haftasonu sabah 9 akşam 5 e kadar bizi okulda tuutp herhangi bir ücret ödemeden yapılan seminerler nasıl oluyor.Ekders yok dedi idare..

Gelmezseniz soruşturma açarım dedi az önce bana..Bu duurmda benim hakkım nedir..Tabi imzam olmasa sıkıntı yok ama onuda farklı bir bahaneyle attırmışlardı..

Seminere katılmak istemiyorum haftasonu nasıl bir yol izlemeliyim..Bakanlığın bu konuda herhangi bir talimatı vs varmı .

arkadaşlar hocam bu seminere katılmayanlar oldu demiş. bu durumda olanlar ya da bilgisi olanlar var mı acaba?

Haftasonu ve mesaiden sonra 18:00'dan sonraki eğitimler isteğe bağlıdır. Eğer sizden seminere katılmanız konusunda istekli olduğunuza dair imza almışsalar, katılmanız gerekir. Sonuçta katılacak sayısına göre eğitimler düzenleniyor, planlar yapılıyor.
İstekte bulunanlar için mazeretsiz katılım sıkıntı yaşatır, eğitim süresince rapor alıp, mazeret olarak sunmanız gerekir.

yakuphan' Alıntı:
Haftasonu ve mesaiden sonra 18:00'dan sonraki eğitimler isteğe bağlıdır. Eğer sizden seminere katılmanız konusunda istekli olduğunuza dair imza almışsalar, katılmanız gerekir. Sonuçta katılacak sayısına göre eğitimler düzenleniyor, planlar yapılıyor.
İstekte bulunanlar için mazeretsiz katılım sıkıntı yaşatır, eğitim süresince rapor alıp, mazeret olarak sunmanız gerekir.

eğitime katılmak için imza almadılar, doğrudan katılımcı listesi diye yazı geldi.

O müdürlerin işgüzarlığı. Örav eğitimlerini özellikle belirtir zorunlu olmasın diye. Zaten enerjik ve çok faydalı eğitimleri oluyor. Bizzat biliyorum eğitmen arkadaşlarım var. Katılmazsanız da hiç kimse hiçbirşey yapamaz.

Geri