Hakkımızı Ne Kadar Arıyoruz..!

Kodla Büyü
Değerli arkadaşlar.. Eğitim BirSen in girişimleri sonucu Şume Müdürü, Talim Terbiye de görevli öğretmenler vb. Ek ödeme sorunları bir nebze çözülmüş.. Nasıl mı... Sendika sayfasındaki tüm yorumları ve hakkını arayanların kimler olduklarına bakınız.. Bir tek Formatör öğretmenimiz bile yokk. Belki ilk olmak istedim ama yeter artık midem bulandı bu iştenn. Bu sendikayla içli dışlı olan arkadaşlarımızı göreve davet ediyorumm..Belki o kişilerin baskıları bizlerinde sorunlarını kısa zamanda çözer..

http://www.egitimbirsen.org.tr/detay.php?id=838&cid=52

fernando__34' Alıntı:
Değerli arkadaşlar.. Eğitim BirSen in girişimleri sonucu Şume Müdürü, Talim Terbiye de görevli öğretmenler vb. Ek ödeme sorunları bir nebze çözülmüş.. Nasıl mı... Sendika sayfasındaki tüm yorumları ve hakkını arayanların kimler olduklarına bakınız.. Bir tek Formatör öğretmenimiz bile yokk. Belki ilk olmak istedim ama yeter artık midem bulandı bu iştenn. Bu sendikayla içli dışlı olan arkadaşlarımızı göreve davet ediyorumm..Belki o kişilerin baskıları bizlerinde sorunlarını kısa zamanda çözer..

http://www.egitimbirsen.org.tr/detay.php?id=838&cid=52

arkadaşım formatör lafı var.ilgili linkin altında maliye bakanlığına giden yazıda var.

Elbette lafı geçiyor arkadaşlar, çünkü adamlar yazıyı yazarken, direkt bizi bağlayan maddeyi aynen yazmışlar. Bizi çıkaracak değillerdi ya ordan. Arkadaşın demek istediği sanırım, altta yapılan yorumlarla ilgili, ya da ben öyle anladım. Hiçbir eğitici yorum yapmamıştı gerçekten. Ama güzel bir adım atmışlar. Sendikalı arkadaşlar, hangi sendikadaysalar, orayı sıkıştırmalılar bence bu konuda.

Sponge Bob' Alıntı:
Elbette lafı geçiyor arkadaşlar, çünkü adamlar yazıyı yazarken, direkt bizi bağlayan maddeyi aynen yazmışlar. Bizi çıkaracak değillerdi ya ordan. Arkadaşın demek istediği sanırım, altta yapılan yorumlarla ilgili, ya da ben öyle anladım. Hiçbir eğitici yorum yapmamıştı gerçekten. Ama güzel bir adım atmışlar. Sendikalı arkadaşlar, hangi sendikadaysalar, orayı sıkıştırmalılar bence bu konuda.

Evet. Aynen hocamın söylediği gibi.. Ben bu haksızlığa yapılan yorumlar bağlamında hakkımızı ne kadar arıyoruz dedim. Sendika sitesindeki yorumları, ziyaretçi defteri mesajlarını bir inceleyin. Biz eğiticiler hariç herkes isyan etmişş. Haksızlığı sert bir şekilde dile getirmiş ve kabullenebilir olmadığını vurgulamışlar. Hiçbir formatörün ne yorumu ne de ziyaretçi defterinde bir mesajı var. Lise mezunu şeflerin isyanına bir bakınn. Kaldı ki biz bu kadar meşakatli yollardan, sınavlardan, eğitimlerden geçirilerek Milli eğitim in tercihleri doğrultusunda önce seçilmiş, sonra da kapı önüne konulma konumuna getirilmiş Eğitici Formatörleriz.. Hiçbirşeye acımam verilen o maddi manevi emeklere acırım. Bu kadar yatırım yaptın, ama kalktın 3 kuruşunu nasıl keserim diye düşündün. Kaybettikleriniin ve de kaybediceklerinin farkında olmayan bir sistemm.

eğitim bir senin bu işle uğraşması neden sizce
çünkü bütün mem lerde görevlendirme çalışan ve iktadr yanlısı olan şube müdürleri var
beyzadelerin aldıkları para eksilmesin diye uğraşıyor bu sendika.çünkü bu sendikaya üye olmayan şube müdürü olamaz (bir iki istisna olabilir ama genel böyle)
bu bakımdan şube müdürleri için çalışma yapılıyor.

formator5555' Alıntı:
eğitim bir senin bu işle uğraşması neden sizce
çünkü bütün mem lerde görevlendirme çalışan ve iktadr yanlısı olan şube müdürleri var
beyzadelerin aldıkları para eksilmesin diye uğraşıyor bu sendika.çünkü bu sendikaya üye olmayan şube müdürü olamaz (bir iki istisna olabilir ama genel böyle)
bu bakımdan şube müdürleri için çalışma yapılıyor.

:+1: :+1: :+1:

Bence O sendikaya üye EBİFETO arkadaşımız olmadığı için onun sayfasına girip yorum yazmamışlardır. Buradan EBİFETO lar hakkını aramıyor diye bir yorum çıkaramayız bence

Geri