Arkadaşlar, oldukça ağrıma giden bir durumu paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum. .XXXXXXX. projeleri için on adet başvuru yapılmış. Beş tanesi Bilişim Teknolojileri ve Yazılım alanında. Başvurular kabul edilmiş onaylanmış vs vs. Süreçten hiç haberim yok. Başvuruyu yapan bilişimci değil. Hem kendi alanında hem de benim alanımda başvurmuş ama kendi alanı çok daha az. Müdüre karşı saygısızlık yapmak istemiyorum ama başvuru yapılırken ya da yapılmadan önce en azından başvuru sonrası benim haberdar edilmem gerekmez miydi? Bir de hali hazırda kabul edilmiş ya, benim de kabul etmem gerekiyormuş gibi davranılıyor. Böyle bir şeyi kabul edemiyor ve haliyle tavır alıyorum. Öncesinde sırf etik olsun diye bari zerre akıllarına gelmeyen ben, sonrasında iş çalışmaya gelince noolacak sanki çalışsam, yardımcı olsan noolacak gibi edalarla karşılaşıyorum.
Haksız mıyım arkadaşlar. Bana ve branşıma karşı saygısı olmayana ben de saygı duyamam.
Haksız mıyım arkadaşlar. Bana ve branşıma karşı saygısı olmayana ben de saygı duyamam.