Pazartesi koordinatörlük günüm. Dolayısıyla boş. Bugün şehir dışına çıkacağım ve pazartesi günü akşam döneceğim. Haftalar öncesinden yapılmış bir plan. Dün bir toplantı imzaya çıktı pazartesi günü için. Bir müdür yardımcısının başkanlığında yapılacak. Müdür yardımcısına durumu söyledim. On dakikalık bir toplantı. Bana zaten dört kişi izinli dedi. Olmaz, müdür beye sorun dedi. Bugün müdüre gittim. O da belgeleyeceksin dedi. İl dışından alacağım rapor veya sevk problem olurmuş yani olmazmış. Şahsi izin de vermiyor. Peki dedim ben ne yapıcam?? Mazeret izni al dedi. E dedim o gün dört kişi izinli dedi müdür yardımcısı onlar da mı hep belgeli dedim. Müdür yardımcısını aramış sormuş. O da demiş ki o gün koordinatörlük görevi olanları söylemek istedim ben demiş. Müdür de diyor ki onlar da boş gününde toplantıya geliyor. Burda olsam ben de gelirim tabi ki. Ne dedimse adamlara anlatamadım. Şimdi mazeret izni için dilekçe verdim. On dakikalık toplantıya on saat ekdersim kesilir artık en az. Benim anlamadığım yıllardır herkes yolunu bulur gelmez, ilk kez bi tolerans istedim olmadı ya. Ve sanki ben kötü bişi istiyormuşum gibi gözüktü. Acayip sinirim bozuldu...