#HALEPÖLÜYOR

Kodla Büyü

samet_uğur

Aktif Üye
Bazen yaşadığımdan utanıyorum. Halepte oğlum yaşında çocuklar ölüyor, bizler seyretmekle kalıyoruz. Rabbime dua ediyorum bizim ülkemize öyle bir güç ver ki mazluma destek olalım. Tüm okullarda un kampanyaları yapılıyor, gereken desteği verelim dostlar. Allah yardımcımız olsun

Aynen insanlarimiz ev araba yazlik derdinde ama ordaki insanciklar bebekler acliktan oluyor videolari izleyince insanin psikolojisi bozuluyor birde orda yasayan insanlari dusunun

Dün akşam atv hhaberde bir görüntü vardı. Adamın biri nerde bu müslümanlar diye feryat ediyor.müslümanlar bir araya gelmedikçe sonumuz aynen böyle olacak

Halep için yardım konvoyu cumartesi günü öğle vaktinde cilvegözü sınır kapısında olacak. şayet konvoy geçebilirse halepe kadar gidecek. 2. bir mavi marmara geliyor.

Yapacağımız maddi ve manevi çok şey var aslında. Biz devlette yetkili kişi değiliz o zaman ne yapacağız, gecenin bir yarısı kalkıp gözyaşı döküp dua edeceğiz. Zekatımızı sadakamızı halep için yatıracağız, bunlar içinde devlet kurumlarını kullanabilirsiniz.

Mavi marmara olayı karışık, şimdi zamanı değil bunları konuşmanın ama o olayda iran istihbaratının parmağı var ve olay israile yaramıştır.

BAĞIŞ yaz 2868 e gönder.(kızılay)

arkadaş mavi marmarada olanlardan bahsetmiyor.
geçtiğimiz yaz gelişen hadiselerden bahsediyor.

solitary' Alıntı:
DUA ETMEKTEN BAŞKA ELİMİZDEN BİRŞEY GELMİYOR. ALLAHIN KAHHAR İSMİ ZALİMLERİN ÜZERİNE OLSUN :x
amin.
kızılay ve diğer kuruluşlar yardım kampanyası başlatmış.

hep müslümanlar mı ölür arkadaş bu nedir.
Amerika, Rusya maşa gibi kullanıyor.
Ölen de Allah diyor Öldüren de
Neyin kafasıdır bu.
Allah akıl fikir versin

televizyonlarda birşey gösteremiyorlar faceebok youtube da izlediklerim gözümün önünden gitmiyor müslümanım diyen en azılı kafirin yapmadığını yapıyor. elimizden geleni yapalım ben dün bir sınıfta dayanamadım bu konuyu açtım herkesin duyması lazım az çok demeden yardımda bulunmalıyız hiçbirşey yapamıyorsak en azında üzülürüz...

“Mü’minlerin dertleriyle dertlenmeyen, onlardan değildir.” (Hadis-i Şerif)

dua etmekten başka bişe yapmadığımız, yarabbi şükür dediğimiz için, kotuluk yapmayıp sadece kendımız ve cennet için yaşadığımız sürece hep müslümanlar zülüm içinde yaşıyacaklardır, bence ahlak sahibi insan olmadan din sahibi olmamalıyız

Bir taraf ölüyor diyor. Diğer taraf kurtuldu diyor.
Hangisine inanacağımızı şaşırdık açıkçası.

wes' Alıntı:

hangisine inanacağımız dolaşan videolardan belli hocam. Halep"te bir katliam oluyor ve dünya bunu sessizce izliyor. biz bu soykırım karşısında susarsak bizimde başımıza gelir, oyüzden susmayacağız, haykıracağız. Her yerde gündemi taze tutacağız. Rabbimin karşısında birşeyler yaptık diyebilelim

sametugur' Alıntı:
wes' Alıntı:

hangisine inanacağımız dolaşan videolardan belli hocam. Halep"te bir katliam oluyor ve dünya bunu sessizce izliyor. biz bu soykırım karşısında susarsak bizimde başımıza gelir, oyüzden susmayacağız, haykıracağız. Her yerde gündemi taze tutacağız. Rabbimin karşısında birşeyler yaptık diyebilelim

aynen Allah razi olsun

Efendimiz (s.a.v.) şöyle uyarıyor: "Öyle bir zaman gelecek ki, aç insanların yemek kabına üşüştüğü gibi, kâfirler sizin üzerinize üşüşecekler.
Sahabe: - Ya Rasülallah, o zaman sayımız az mı olacak? Derler.
Efendimiz (s.a.v.),- Hayır, çok olacaksınız ama sizin çokluğunuz su üzerindeki saman çöpünüm çokluğu gibi olacak, ağırlığınız olmayacak. Bir de vehm hastalığına yakalanacaksınız.
Sahabeler, vehm hastalığı nedir? Diye sorar.
Efendimiz (s.a.v.): "Dünyayı çok seveceksiniz, ahireti unutacaksınız." buyurur.

Ebu Davud, Melâhim 5, (4297).

hassasiyetler güzel..
lakin daha düne kadar halep ışidin elinde değil miydi.
haftalık kafa kesme videoları yayınlanmıyor muydu.
toplu infazlar tecavüzler yok muydu.
şimdi böyle duyarlı olmak güzel. dün ışidin elindeyken neredeydiniz.
https://www.almasdarnews.com/article/ka ... zi-dizisi/
ortada çok fena kara propaganda dönüyor.
at izinin it izine karıştığı bir ortamda yorum yapmamak en doğrusu.

bidene' Alıntı:
hassasiyetler güzel..

Katılıyorum hocam. Halep bir zalimin elinden bir başka zalimin eline geçti ve yine olan mazlumlara oldu. Kuran-ı Kerim'de Maide suresi 32. Ayette der ki;
"Bu yüzden şu hükmü yazdık İsrailoğullarına: Şüphe yok ki bir insanı öldürmesine, yahut yeryüzünde bozgunculuk etmesine karşılık olmayarak birisini öldüren, bütün insanları öldürmüş gibidir ve kim, birisini kurtarır, diriltirse bütün insanları diriltmiş gibidir. Andolsun ki peygamberlerimiz, onlara apaçık delillerle geldiler de gene onların çoğu, bundan sonra yeryüzünde hadlerini aştılar."

Burada Mevlam öldürülen kişinin inanan kişi olmasını bile şart koşmamış. Bunu gözden kaçırmamak lazım. Bugün Halep'te zulüm var. Tıpkı 3 gün önce olduğu gibi. Allah mazlum olanların yanında ve yardımcı olsun inşallah.

keplir' Alıntı:
bidene' Alıntı:
hassasiyetler güzel..

Katılıyorum hocam. Halep bir zalimin elinden bir başka zalimin eline geçti ve yine olan mazlumlara oldu. Kuran-ı Kerim'de Maide suresi 32. Ayette der ki;
"Bu yüzden şu hükmü yazdık İsrailoğullarına: Şüphe yok ki bir insanı öldürmesine, yahut yeryüzünde bozgunculuk etmesine karşılık olmayarak birisini öldüren, bütün insanları öldürmüş gibidir ve kim, birisini kurtarır, diriltirse bütün insanları diriltmiş gibidir. Andolsun ki peygamberlerimiz, onlara apaçık delillerle geldiler de gene onların çoğu, bundan sonra yeryüzünde hadlerini aştılar."

Burada Mevlam öldürülen kişinin inanan kişi olmasını bile şart koşmamış. Bunu gözden kaçırmamak lazım. Bugün Halep'te zulüm var. Tıpkı 3 gün önce olduğu gibi. Allah mazlum olanların yanında ve yardımcı olsun inşallah.
yüreğine sağlık hocam

Ortalık kara propaganda kaynıyor. Ben doğruyla yanlışı ayıramıyorum bu konuda.
İzlediğim videolarda katliam da var sevinçte. Hangisine inanacağız?

En çok da çocuklara üzülüyorum.kendi çocuklarıma bakınca nasıl bir zihniyet onlara acımadan öldürüyor. Vicdan sahibi olmayan herkesten korkmak lazım. Allah cezalarını verir insallah.

vay beeee!!!!.daeş terör örgütü köpek sürüsünü o coğrafyada örgütleyenler iyi iş başarmışlar kendileri adına.Bizim içimizdeki müslüman kardeşlerimiz bile suriyede ki ehli sünnet müslümanları daeşli olarak görüyorsa dünyanın geri kalanı ne olarak görür. daeş o coğrafyada mezhep savaşı başlatmak için oluşturulmuş bir proje ve bu şekilde iran ve esedin katliamlarına karşı dünyaya daeş de onları katliam yapıyor ikisi de birbirini yiyor sonucuna ulaştırmak ve bu şekilde ehli sünnet müslümanların katledilmesine meşru bir zemin teşkil etmek ve bu şekilde ehli sünnet nüfusu suriyeden çıkararak kendi güdümlerinde olan iran ve esed taraflarını suriyede hakim kılarak ortadoğuyu daha rahat yönetmek için atılan adımlar başarıya ulaşmış görünüyor.

kurandaki ilk sure bakara suresi ilk 5 ayet müminin tanımı var........
5. ayet özetle ;namazı dosdoğru kılar ve kendisine verdiğimiz rızkı doğru yerlerde harcarlar.
hangi ülkeler suriyede zulm ediyor ==ekonomisi güclü olan emperyaller===
biz ne yapıyoruz sorgusuz sualsiz emperyal ürünleri başımıza taç ediyoruz.....(bu lafa eleştirel bakanlar olacaktır.)
en azından markete girdiğinizde rafda duran emperyal su(nestle) yerine yerel su markasınımı tercih ediyoruz..........
misali artırmak mümkün fakat
ABD ekonomisi güçlü olmasa suriye'ye okyonus ötesinden gelebilir mi?

bildiğim bişey var cebinizdeki para en büyük silahınız kurşunu doğru istikamete gönderelim derim.....

ctrl+alt+delete' Alıntı:
5 yıldan beri binlerce insan öldü neden şimdi dikkat çekti.daha önce ölenler insan değilmiydi
Çünkü ilk zamanlar ortadoğunun ne kadar it kopuk teröristi varsa para karşılığında Özgür Suriye Ordusu adı altında Suriyeyi karıştırmaya başladı.Tabiki alçak Amerika ve batının desteğiyle.Eh bizimkilerde ambulanslarla silah taşımadan tutun da o teröristleri hastanelerimizde tedavi etmeye kadar her türlü yardımı yaptılar.Dünyanın insan haklarına sonsuz saygılı, en demokratik ülkeleri!!! Arabistan,Katar gibi şahane ülkeler Suriye'de demokrasi istemeye başladılar(Adamlar haklı tabi,ülkeleri demokrasinin kitabını yazıyor)Işid denilen yeryüzünün en barbar en vahşi en rezil örgütü de batının desteğiyle ortaya çıktı.Yaratıp besledikleri yılan kendilerini sokmaya başlayınca işin seyri değişti.Havuz medyasından beslenmeyin lütfen sadece.Arapçanız varsa,biraz Arap kanallarına da bakın(Emperyalizmin uşağı olanlardan bahsetmiyorum)Suriyede yaşanan katliamlarda çok kişinin günahı var.Halk yöneticisinden memnun değilse bunu kendi isteğiyle değiştirir.Ortadoğunun teröristleriyle değil.Gerçek Halepliler İşid'ten kurtulnanın sevincini yaşıyor.Bunu oturduğu yerden bi iki kanal izleyip kafadan sallayan biri olarak değil,ailesinin bir kısmı Suriye'de yaşayan,kalanları da sınıra yakın bi ilde yaşayan biri olarak yazdım.

jazemin' Alıntı:
ctrl+alt+delete' Alıntı:
5 yıldan beri binlerce insan öldü neden şimdi dikkat çekti.daha önce ölenler insan değilmiydi
Çünkü ilk zamanlar ortadoğunun ne kadar it kopuk teröristi varsa para karşılığında Özgür Suriye Ordusu adı altında Suriyeyi karıştırmaya başladı.Tabiki alçak Amerika ve batının desteğiyle.Eh bizimkilerde ambulanslarla silah taşımadan tutun da o teröristleri hastanelerimizde tedavi etmeye kadar her türlü yardımı yaptılar.Dünyanın insan haklarına sonsuz saygılı, en demokratik ülkeleri!!! Arabistan,Katar gibi şahane ülkeler Suriye'de demokrasi istemeye başladılar(Adamlar haklı tabi,ülkeleri demokrasinin kitabını yazıyor)Işid denilen yeryüzünün en barbar en vahşi en rezil örgütü de batının desteğiyle ortaya çıktı.Yaratıp besledikleri yılan kendilerini sokmaya başlayınca işin seyri değişti.Havuz medyasından beslenmeyin lütfen sadece.Arapçanız varsa,biraz Arap kanallarına da bakın(Emperyalizmin uşağı olanlardan bahsetmiyorum)Suriyede yaşanan katliamlarda çok kişinin günahı var.Halk yöneticisinden memnun değilse bunu kendi isteğiyle değiştirir.Ortadoğunun teröristleriyle değil.Gerçek Halepliler İşid'ten kurtulnanın sevincini yaşıyor.Bunu oturduğu yerden bi iki kanal izleyip kafadan sallayan biri olarak değil,ailesinin bir kısmı Suriye'de yaşayan,kalanları da sınıra yakın bi ilde yaşayan biri olarak yazdım.

senin ne olduğunu anladık bu yazınla.

82. il nutukları atılırkende Halep'te insanlık katlediliyordu. O zaman susanlar, çığlık çığlık'a Halep'in düşmesine sevinenler vebale ortaktır...

Ha şimdi yapılan doğrudur. Zulmün kimden geldiği, mazlumun kim olduğunun önemi yoktur. Mazlum benim kardeşimdir. Kampanya yapılmasını, koridor açılmasını, ordaki -varsa- sivil halka yardım edilmesi gerekir... Elimizden geldiğince yardımcı olunmalı...

Benim zorum bu işi şova dönüştürme, Resmi Rejim'in topraklarını yeniden kazanmaya başlayınca koparılan yaygaraya... İnternette video vardır ama bunu kimin yaptığının, ne zaman ve nerede yapıldığının belirlemesi nasıl yapılıyor. Ülke toprağının %20sine sahip bir rejim ve 23 milyonluk ülkenin 18 milyonu halen o rejimin altında klamayı tercih ediyor ama biz ABD-Emperyal ağızla katil esed, onların özgürlüğü diye bir türkü tutturup devam ediyoruz... Yaygara koparılıyor çünkü CİA-MI6 ajanları sıkıştı ve oradan çıkarılmalı, hadi müslümanlar bağaraduralım.... Halepte 6 yıldır katliam vardı ve susan herkes (ben de kendi sorumluluğumu kabul ettim) sorumludur, bu vebale ortaktır...

Planlara alet olduğumuzu düşünüyorum. ABD k.çımızı geçmiş, içimizde cirit atıyor (müslüman ülkeler) bizim zorumuz Şia, Sünni... Öyle bir ortam oluştu ki, bu gün kaynak olarak ALEVİ veya Şİİ gösterilen bir olay olsa yemin ediyorum iç savaş çıkacak. Kendinize gelin...

Varsa edeceğiniz yardım buyrun meydan sizin. kimsenin ülkesine-liderine karışma yetkisine sahip değilsiniz...

Geri