Halk Eğitim İl İçinde Açılır mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tati

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İl için atama 10 yıldır görev yaptığım okuldan halk eğitime tayin istemeyi düşünüyorum. İl içi atama da açılır mı ? Genel de açmıyorlarmış yada eş ve özür durumunda açılıyor diye bilgi aldım doğru mudur ?

Sayin hocam
Eger boşta kadro varsa il icinde acma olasılığı daha fazla
Il dışında sansiniz daha bir zorlasir

Hakkinizda hayirlisi

Halk eğitimler genelde eş durumuna açılıyor bilginize.Çok nadir denk geldim il içi ve il dışına açıldığına

Halk egitimde çalışan biri olarak uzak durmanız tavsiye ederim hayatımın en büyük pişmanlığı Halk eğitime geçmek

ben de daha mı iyi olur deyip bir dönem sonra halk eğitimden kaçanlardanım. Okul daha düzenli planı olan bir yer. Halk eğitimin ortamı kurs işleri çok farklıymış. Bana gelmedi. Bir daha da tercih etmem. Kurs istiyorsanız okulda çalışırken de akşam haftasonu yapabilirsiniz. Bence ders de olsa btr de olsa okul daha iyi.

fantasio' Alıntı:
Halk egitimde çalışan biri olarak uzak durmanız tavsiye ederim hayatımın en büyük pişmanlığı Halk eğitime geçmek

Pişmanlığınızı açar mısınız hocam? Hangi konular pişman etti sizi? Ben de düşünüyordum açıkcası ama duraksadım şimdi...

sukrugaya' Alıntı:
bnde ilerde istiyordum neden tavsiye etmiyorsunuz
Gündüz ve akşam kursun varsa ve yıl boyunca devam edecek şekilde dek gelirse ek ders konusunda sıkıntın olmaz ama gündüz kursun olmazsa akşam girdiklerini maaş karşılığı sayıyorlar sonra idarecilerle papaz oluyorsun, idari görev yazın diyorsunuz sabah geleyim akşamı ek ders yazın diyoruz olmaz kursu maaşa sayarız diyorlar.
Her türden her yaştan insan geldiği için bilen ve bilmeyen aynı sınıfta oluyor verimsiz oluyor, yapamayacağını hissedenler kursu kafasına göre bırakıyor.
Kursiyer sayısı düştüğü zaman kurs kapatılıyor, tüm emekleriniz tüm zamanınız boşa gidiyor.
Gündüz kursun olmadığı zaman BTR olayım diyorsun idareciler izin vermiyor onlar izin verse de il izin vermiyor.
Sizin işinizi size yaptırmıyorlar, onlara göre halkın eğitim görmesi çok ta lazım değil. Hesap verirlerken şu kadar kurs açtık bu yıl diyorlar ,yukarıdakileri kandırıyorlar.
Evli iseniz aile düzeni bozuluyor çünkü eşinle çocuğunla vakit geçireceğin zaman akşam işe gidiyorsun, döndüğünde çocuğun uyumuş oluyor.
Daha saymakla bitmez.

Ben 2015 Ocak ayında başladım ama İliçinde tayin isteyeceğim yani mümkün olan en kısa sürede kaçacağım. Halk eğitimde çalışacak arkadaşlara başarılar dilerim.
Bi daha asla öğretmen olarak çalışmam.

Ben de kendime biraz zaman kalsın ve okuldaki bilgisayar işlerinden yorulduğum için seçmeyi düşünüyorum maaş karşılığı doldursam yeter, başka bir şey istemiyorum.

Halk eğitimde çalışan biri olarak tavsiye ederim ben memnunum eğer kurs sıkıntısı yoksa ekdersi sorun etmiyorsanız sorun yaşamazsınız diyebilirim ama yaşayadabilirsiniz belli olmaz :D

Ve haksız bir şekilde ihtiyaç olmasına rağmen halk eğitim merkezleri açılmadı.

Halk Eğitimde görev yapan BÖTE mezunları 1 derece almak ve diğer atölye ve laboratuvar öğretmenlerine sağlanan mali haklardan yararlanmak için aşağıdaki dilekçeyi kurumlarınıza verebilirsiniz (Halihazırda Laboratuvar öğretmenisiniz).

Ekli dosyalar

Akşam kursun vardır maaş karşılığına sayarlar. Gündüz de kuruma çağırırlar. Mesaiye. Sırf bu yüzden acayip feci bozuşmuşluğum var bütün idarecilerle. Hatta memur ve hizmetliyle bile. Hızımı alamadım napayım.

anmpq.64' Alıntı:
Halk Eğitimde görev yapan BÖTE mezunları 1 derece almak ve diğer atölye ve laboratuvar öğretmenlerine sağlanan mali haklardan yararlanmak için aşağıdaki dilekçeyi kurumlarınıza verebilirsiniz (Halihazırda Laboratuvar öğretmenisiniz).
hocam siz bu dilekçeyi idareye vererek derece alabildiniz mi?

arslanxw' Alıntı:
anmpq.64' Alıntı:
hocam siz bu dilekçeyi idareye vererek derece alabildiniz mi?
evet bu konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilirmi
ve yazı halk eğitimle alakalı değil eğer verilecekse derece bütün bötelilere verilir bu yazıya göre

Geri