sukrugaya' Alıntı:
bnde ilerde istiyordum neden tavsiye etmiyorsunuz
Gündüz ve akşam kursun varsa ve yıl boyunca devam edecek şekilde dek gelirse ek ders konusunda sıkıntın olmaz ama gündüz kursun olmazsa akşam girdiklerini maaş karşılığı sayıyorlar sonra idarecilerle papaz oluyorsun, idari görev yazın diyorsunuz sabah geleyim akşamı ek ders yazın diyoruz olmaz kursu maaşa sayarız diyorlar.
Her türden her yaştan insan geldiği için bilen ve bilmeyen aynı sınıfta oluyor verimsiz oluyor, yapamayacağını hissedenler kursu kafasına göre bırakıyor.
Kursiyer sayısı düştüğü zaman kurs kapatılıyor, tüm emekleriniz tüm zamanınız boşa gidiyor.
Gündüz kursun olmadığı zaman BTR olayım diyorsun idareciler izin vermiyor onlar izin verse de il izin vermiyor.
Sizin işinizi size yaptırmıyorlar, onlara göre halkın eğitim görmesi çok ta lazım değil. Hesap verirlerken şu kadar kurs açtık bu yıl diyorlar ,yukarıdakileri kandırıyorlar.
Evli iseniz aile düzeni bozuluyor çünkü eşinle çocuğunla vakit geçireceğin zaman akşam işe gidiyorsun, döndüğünde çocuğun uyumuş oluyor.
Daha saymakla bitmez.
Ben 2015 Ocak ayında başladım ama İliçinde tayin isteyeceğim yani mümkün olan en kısa sürede kaçacağım. Halk eğitimde çalışacak arkadaşlara başarılar dilerim.
Bi daha asla öğretmen olarak çalışmam.