Halk Eğitim - Forum

Kodla Büyü

mclaren

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Halk eğitim merkezlerinde çalışan idareciler, öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerlerin faydalanması açısından faydalı olacağını düşündüğüm forumu kurdum, desteklerinizi bekliyorum.

http://www.halkegitim.org

Teşekkür ederim, halk eğitim merkezleri ile ilgili bir forum yoktu sanırım, iş görür inşallah.

Hocam güzel bir çalışma olacağı düşüncesindeyim. Benzer düşüncelerim vardı ama araya kitap girince kalmıştı. Bundan sonra size destek verebilirim. Bence en önemlisi farklı alanlardaki planları bulup foruma yüklemek. Bir de usta öğretici havuzu yapılabilir. Halk eğitim merkezlerine kurumsal bir şifre belirlenir ve gönderilir. Yalnızca onlar sistemdeki usta öğreticileri görebilirler. Birçok şehirde usta öğretici başvuruları ve kurslar için öğretici bulmak zor oluyor. Bu şekilde bir havuz olursa yakın ilçeler hatta iller aynı usta öğreticiden yararlanabilirler. Bu konudaki fikirlerimi ara ara bir yere yazıyordum. Bulabilirsem size göndereceğim hocam. İyi çalışmalar dilerim.

poet' Alıntı:
Hocam güzel bir çalışma olacağı düşüncesindeyim. Benzer düşüncelerim vardı ama araya kitap girince kalmıştı. Bundan sonra size destek verebilirim. Bence en önemlisi farklı alanlardaki planları bulup foruma yüklemek. Bir de usta öğretici havuzu yapılabilir. Halk eğitim merkezlerine kurumsal bir şifre belirlenir ve gönderilir. Yalnızca onlar sistemdeki usta öğreticileri görebilirler. Birçok şehirde usta öğretici başvuruları ve kurslar için öğretici bulmak zor oluyor. Bu şekilde bir havuz olursa yakın ilçeler hatta iller aynı usta öğreticiden yararlanabilirler. Bu konudaki fikirlerimi ara ara bir yere yazıyordum. Bulabilirsem size göndereceğim hocam. İyi çalışmalar dilerim.

Hakan hocam teşekkür ederim desteginiz icin, cok memnun olurum, fazla vaktim olmadigindan dolayı pek ilgilenemiyorum, ara ara arkadaslardan topladigim planları ve dokümanları atıyorum. Elimden geldigince gelistirmeye çalışıyorum. İlgilenebilirim diyorsanız yönetici sifresi tanimlayabilirim hocam.

Geri