Halk eğitim kursu denetemesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Enrico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Enrico

Site Gezgini
Arkadaşlar yazın okulumda velilere günde 4 haftada 20 saatten olmak üzere 120 saatlik kurs açmayı düşünüyorum.Ancak bu kurslar denetleniyor mu.Yani ogün gelmeyen veliler olabilir yada velilerin isteğiyle yarım saat erken bırakma gibi durumlar yaşanabilir.Bu durumları nasıl kontrol altında tutuyorlar bilen var mı?

Halk eğitim kursu ise 160 saatlik olacak, bilgisayar kullanımı kursu o kadardır. Kursların denetlemesi halk eğitim merkezi müdür yardımcıları tarafından yapılır. Kursiyer sayısı sekizin altına düşerse kursun devamı için yeniden onay alınması gerekiyor. Denetlemeleri halk eğitim müdür yardımcıları yapar.

hocam halk eğitimlerde 12 kişi bulunduğu zaman kurs açılabilir, üst sınır yok ama alt sınır var, kurs süresince kursiyer sayısı eğer devam eden 8'in altına düşüer ve bu durumda Halk eğiştim müdürü devam edilmesi kanaatine varırsa devam edilir yani müdürün insiyatifinde 8'in altına düşerse, ama sizde denetim günlerinde o gün o kursiyerlerin gelmediğini devamsızlık haklarını kullandıklarını söylersin. %20 devamsızlık hakkı var kursiyerin

aakcakaza' Alıntı:
Peki arkadaşlar halk eğitimde haftasonu kursunun ekders ücreti ne kadar?

saati 9 liradan bikaç kuruş fazla hocam. Yüksek lisans mezunuysan az daha fazla, doktora mezunuysan da 9.5-10 lira gibi bişiydi.

benim bildiğim (bilgisayar kullanımı kursu) 160 saat. 120 saatlik kurs yok sanırım :S ben de 3 kez vermiştim, 160 saatlikti.

Enrico' Alıntı:
Arkadaşlar yazın okulumda velilere günde 4 haftada 20 saatten olmak üzere 120 saatlik kurs açmayı düşünüyorum.Ancak bu kurslar denetleniyor mu.Yani ogün gelmeyen veliler olabilir yada velilerin isteğiyle yarım saat erken bırakma gibi durumlar yaşanabilir.Bu durumları nasıl kontrol altında tutuyorlar bilen var mı?
Hocam sen kursu açmadan nasıl kaçarım derdindesin herhalde :)

Geri