Halk eğitim kursu için müdürden yazılı belge istenir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Süper Üye
Süper Üye
Okullar hayat olsun projesi kapsamında okulda açılacak bir bilgisayar kursu için halk eğitime okul müdürünün kurs açılmasına izin verdiğini belirten yazılı bir belge sunma mecburiyeti var mıdır?

Baştan şunu söylemekte fayda var. Okullar hayat olsun projesi kapsamında yapılan bilgisayar kursunda sertifika verilmiyor...Geçen sene bunun acısını yaşadım o kadar kursiyer öğrenciye mahcup oldum. Ayrıca müdürden izin almak gerekiyor.

only61' Alıntı:
Baştan şunu söylemekte fayda var. Okullar hayat olsun projesi kapsamında yapılan bilgisayar kursunda sertifika verilmiyor...Geçen sene bunun acısını yaşadım o kadar kursiyer öğrenciye mahcup oldum. Ayrıca müdürden izin almak gerekiyor.
hocam bende geçen yıl okullar hayat olsun projesiyle 160 saatlik kurs verdim. Biz sertifikayı da verdik. Size kim verilmeyeceğini söyledi ki?

arkadaş nasıl bir devlet kurumu bu hem anlamadım. geçen gittim hem deki müd. yardımcısına okullar hayat olsun kapsamında kurs açmak istiyorum dedim. hocam onu tek açamazsınız bir kaç branş birleşip etkinlik kapsamında açabilirsiniz. bide biz onu yaz tatilinde açtırıyoruz bi dünya şey dedi artık hak hukuk yedi beynimizi, dedim tamam kardeşim açmıyorum kalsın dedim çıktım.

Bende küçük bebeğim var diye açmak istemiyordum. hem müdürü ve yardımcısı okula kadar gelip açmam için çok ısrar etti o şekilde açtım (açtırıldım).

halk eğitimdeki kadrolu ogretmenler ders yükünü tamamlayamazlarsa genelde dışarıdaki bir öğretmene kurs açtırmıyorlar. geçen sene ben 2. dönem başında açabilmiştim. Ayrıca okullar hayat olsun projesi kapsamındaki kurs sonunda halk eğitim imzalı sertifika verilir. Ayrıca birkaç branş birleşme diye bir zorunluluk da yoktur. hem. müdür yardımcısı işi yokuşa sürmüş..

kurslar peki basit düzeydemi oluyor yoksa kapsamlı mı?
basit pc kullanımına yönelik ise bizde açalım :?

hira_nur' Alıntı:
only61' Alıntı:
hocam bende geçen yıl okullar hayat olsun projesiyle 160 saatlik kurs verdim. Biz sertifikayı da verdik. Size kim verilmeyeceğini söyledi ki?

Halk eğitim müdürünün bizzat kendisi söyledi...

Geri