halk eğitim kursu kursiyer katılımı

Kodla Büyü

yasar_gnc

Site Gezgini
Arkadaşlar bulunduğum bölgede halk eğitim destekli çalıştığım okulda bilgisayar kursu açtım ama katılım baya azaldı.13 kişi ile açtığım kursa şuanda 3-4 kişi ile devam ediyorum programı esnettiğim halde katılım baya az kendi istekleri doğrultusunda açtığım kursa şuan milleti zorla çağırıyorum nerdeyse benim bu kursu yarıda kapatma gibi bir olanağım varmı yada her yerde katılımlar bu şekildemi oluyor 10. haftadayım 6 hafta kaldı belgeye ihtiyacı olan köyden 1-2 kişide var ve sürekli geliyorlar nasıl yapcam şaşırdım diğer kurs açan arkadaşlardada böyle sorunlar oluyormu acaba

Devam eden kursiyer sayısı 8'in altına düştüğünde kurs normalde kapanır. Ama öğrencileri mağdur etmek istemiyorum belge vermek istiyorum diyorsan devam etmeyen öğrencilirinden bir kaçını kurs sonunda başarısız gösterebilirsin. Benim tavsiyem kursu kapatman.

1. İdarecilere söylersin ve kursun devam etmesini istediğini de söylersin. Onlar devam için onay yazısı alır. Bu durumda 8'in altına bile düşse devam eder.

2. İllegal iş yapmaya razıysan her defasında en az 8 kişi geliyormuş gibi gösterirsin yoklamada. Kurs sonunda sınavlardan kalmış olurlar gelmeyenler. gelen 4 kişiyi geçirirsin.

Geri