Halk Eğitim Kursu

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar halk eğitime bağlı olarak kurs açan var ise bana kurs defterine tam olarak ne yazacağımızı söyleyebilir mi? Bilgisayar işletmenliği kursu açtım şuan sadece devamsızlık çizelgesi alıyorum o kadar onun dışında biri bana örnek bir kurs defteri yollayabilir mi?

bana modülde ne varsa onu anlatacaksın ekstra plan hazırlamayacaksın dediler bende ekstradan plan hazırlamadım artık merkezi sisteme geçtik modülleri hemler belirliyor dediler, lakin modüllerde NTFS FAT32 falan flan var ve işletim sistemini çok ayrıntılamış ben onların yerine 10 parmak programını öğretiyorum açıkçası daha mouse tutmayı yeni öğrenen biri NTFSi bilse ne işine yarayacak ki düşüncesin

çok teşekkürler arkadaşlar kurs olanı yoklama listesi ve sınav sonuçları yeterli sanırım evraklar için. Her modülün sonunda da sınav yapmak zorunlu değil mi? 7 modül var 7 sınav çok gibi geldi de bana.

Hocam Halk Eğitimde Kurs verme sürreci nasıl işleyor.Yani siz mi gidip halk eğitim de kurs vermek istediğinizi söylüyorsunuz.Yoksa onlar mı çağırıyorlar.Kursiyerleri kim buluyor ...vs

Kursiyerleri buldum TC numaraları ile birlikte müdüre dilekçe verdim kurs açmak istiyorum diye o da üst yazı yazdı halk eğitime götürdük açtık sağolsunlar halk eğitimdekiler de sıkıntı çıkarmadılar

Geri