Halk Eğitim kursunda yaş sınırı hakkında..

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar bir Anadolu Lisesi'nde BT rehber Öğretmeniyim. Okulumuzda BT sınıfı yok. Ancak öğrencilerim web tasarım ve programlama öğrenmek için kurs açmamı istiyorlar. Bu öğrenciler 9. sınıf seviyesindeler. Sorum şu: Yaş sınırı var mı? 18 yaş altı durum sorun oluşturuyor mu? Çünkü 20 kişiden oluşacak kursiyerlerin hepsi 9. sınıflardan oluşuyor. Bu konuda kurs açsak onay verilir mi?

cevap için teşekkürler hocam. forumda arama yaptım, bazı arkadaşlar da yaş sınırı 14 diye yazmışlar. Bakalım biz listeyi oluşturalım kabul edilirse kursumuz başlarız..

dengem' Alıntı:
cevap için teşekkürler hocam. forumda arama yaptım, bazı arkadaşlar da yaş sınırı 14 diye yazmışlar. Bakalım biz listeyi oluşturalım kabul edilirse kursumuz başlarız..
Benden de 14 yaş sınırı istediler.Ama lise dediğiniz için belirtmedim.

okullar hayat olsun proje kasamında açarsanız yaş sınırı yok diğr türlü en az 14 yş olması gerekyr

18 yaş altı benim de öğrencilerim var ama herhangi bir belge talep edilmeden kursiyer kaydını yaptım. Yaz döneminde açılan step/aerobik kursuna 14 yaş altı kursiyer kaydı yapıldı ve onlardan da herhangi bir belge talep edilmedi. Anladığım kadarıyla bu durum biraz da HEM'in inisiyatifinde. Eğer sizden istenirse A5 boyutunda bir dilekçe örneğini öğrencilerinize dağıtıp imzalatıp gelmelerini istemeniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

ctrl+alt+delete' Alıntı:
öğrencilere kurs açılabiliyormu?benim bildiğim okumayanlara açılabiliyor.yanlışmıyım

Hocam yaygın eğitim kapsamındaki kurslardan öğrenci veya değil herkes faydalanabilir. "Öğrencilere kurs açmak" şeklinde değil de bir kurs açılıyor ve bu kursa öğrenciler başvuruyor şeklinde düşünmek lazım, bunun da herhangi bir sakıncası yok.

giryan' Alıntı:
ctrl+alt+delete' Alıntı:
öğrencilere kurs açılabiliyormu?benim bildiğim okumayanlara açılabiliyor.yanlışmıyım

Hocam yaygın eğitim kapsamındaki kurslardan öğrenci veya değil herkes faydalanabilir. "Öğrencilere kurs açmak" şeklinde değil de bir kurs açılıyor ve bu kursa öğrenciler başvuruyor şeklinde düşünmek lazım, bunun da herhangi bir sakıncası yok.
şöyle sorayım.Bilgisayar işletmenliği kursu açsam 8.sınıf öğrencileri gelebilirmi

ctrl+alt+delete' Alıntı:
giryan' Alıntı:
ctrl+alt+delete' Alıntı:

şöyle sorayım.Bilgisayar işletmenliği kursu açsam 8.sınıf öğrencileri gelebilirmi

Gelebilirler hocam, herhangi bir sakıncası yok.

hocam bilgisayar işletmenliği kursunda yas 14 ve üzerine sertifika verilir . ben bu şekilde acabilmiştim.

agomusti' Alıntı:
hocam bilgisayar işletmenliği kursunda yas 14 ve üzerine sertifika verilir . ben bu şekilde acabilmiştim.
teşekkür ederim hocam.. 15 öğrenci sayısını ayarlayınca açmak için başvuruda bulanacağım..

slm arkadaşlar halk eğitim bunyesinde okulumda bilg. işletmenliği kursu açmak istedim. öğrencilerimizin yası da 14 den büyük ve sertifika için öğrenciler başvurdu. ama halk eğitim bana artık okul öğrencilerine bu şekilde bir kurs açamayacağımı söyledi . sizce doğrumu ve bu şekilde su anda kurs açan varmı . 1. dönem actım aynı kursu sıkıntı yoktu ama şimdi işler değişti diyorlar

Geri