halk eğitim tavsiye edermisiniz?

Kodla Büyü

bilisim55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar il emrindeyim.atama yapılacak ama hep halk eğitimleri açmışlar.Okul 1 tane.bulunduğum ilçedekileri yazmam gerekiyor.yani halk eğitimleri yazmam geekiyor.halk eğitim arıları eksileri nelerdir?

hocam ben norm fazlası durumundayken, halk eğitime geçtim ve çok mutluyum. huzur var yetişkin insanlar olduğu için disiplin misiplin olayı yok, kursuma gidiyorum geliyorum, öğretmen olduğumu hissediyorum. kurs dışında diğer işlere zaman ayırabiliyorum nerdesin diyen yok... aman nazar değmesin tabi :lol:

ben halk eğitimde öğretmenim. tavsiye ederim. yetişkin insanlara kurs açıyorsunuz. kavga gürültü yok. sakin ve huzurlu bir yerdir. bu arada hepimizin isminde "55" var. bu da ilginç :)

55ihsan55' Alıntı:
ben halk eğitimde öğretmenim. tavsiye ederim. yetişkin insanlara kurs açıyorsunuz. kavga gürültü yok. sakin ve huzurlu bir yerdir. bu arada hepimizin isminde "55" var. bu da ilginç :)
Hocam peki kurs saatleri ne zaman oluyor hafta içi hafta sonu veya saat 5'ten sonra kurs açıyorlar mı açsalar katılmanız gerekiyor mu.. Bu arada ben samsunluyum :) övünmek gbi olmasın...

Halk eğitimde ek ders karşılığı çalışıyorum ilköğretimdeki görevime ek olarak

halk eğitimde çalışan arkadaşlar kurs saatlerini ayarlıyabiliyor musunuz?

isteğe bağlıda talep olursa öğretmen de yoksa açarsınız ben hafta içi 5 - 9 açmıştım ama rahat oluyor kimse kalmıyor gelende fazla olmuyor

istediğin saatte açabilirsin. halk eğitim 7/24 mantığı çalışır. önemli olan idarecilerini mesai saati dışı okulda tutmaya ikna etmek.

evet arkadaşlar bende samsunlu ve samsunda il emrinde görev yapan biri olarak sabah il memdeki yazıyla kadro olayı ögrenmiş olduk merkezde yer yok bi kaç halk eğitm ve diger ilçeler var..
halk eğitimde göre yapanlar biraz daha aydınlatıcı bilgi verebilirlerse faydalı olur

bilisim55' Alıntı:
halk eğitim merkezinde yaz tatili nasıl oluyor
isterseniz yazın da kurs açarsınız. ücretini alırsınız. eğer benim gibi formatörseniz sürekli kurumda bulunuyorsunuz ve maaş karşılığı kadar derse giriyorsunuz. yaz da buna dahil.

benim de halk eğitime gelmeden önce kafam çok karışıktı. ama iyiki gelmişim diyorum. sizin de öyle olacaktır. bu fırsatı kaçırmayın. kafa dinlersiniz. çocuk gürültüsünden sonra size çok iyi gelecek. emin olun.

55ihsan55' Alıntı:
bilisim55' Alıntı:
isterseniz yazın da kurs açarsınız. ücretini alırsınız. eğer benim gibi formatörseniz sürekli kurumda bulunuyorsunuz ve maaş karşılığı kadar derse giriyorsunuz. yaz da buna dahil.
hocam demek halk eğitimde formatörlük var orada da mı zorla formatör oldunuz yoksa isteyerek mi oldunuz hocam... Hocam aslında ben eşim için düşünüyorum da o norm fazlası halk eğitimde 8-15 arası kurs açsa sonra eve gelse diye düşünüyoruz ama bir yandan da çekiniyoruz akşam kurs açarlarsa hafta sonu kurs açıp çağırırlarsa diye...

sami55' Alıntı:
55ihsan55' Alıntı:
bilisim55' Alıntı:
hocam demek halk eğitimde formatörlük var orada da mı zorla formatör oldunuz yoksa isteyerek mi oldunuz hocam... Hocam aslında ben eşim için düşünüyorum da o norm fazlası halk eğitimde 8-15 arası kurs açsa sonra eve gelse diye düşünüyoruz ama bir yandan da çekiniyoruz akşam kurs açarlarsa hafta sonu kurs açıp çağırırlarsa diye...

maaş karşılığı için kaç saat kurs vermek gerekiyor ve ek ders için ne yapmak gerekiyor kaç kurs aynı anda açılabilir ?

15 saat maaş karşılığı. ama ben 20 giriyorum. 5 saat fahri oluyor yani. istemezseniz girmezsiniz 15ten fazla.

formatör değilseniz 40 saate kadar girersiniz. 15 saat maaş karşılığı. 25+3=28 saat ek ders alırsınız.

hafta sonları veya 5 ten sonra kurs öğretmenleri ve lab durumuna göre görev verilebilir.anlaşmanıza bağlı. ama ben almıyorum deme lüksünüz yok.ilköğretimde olduğu gibi haziran sonu eylül başı seminer çalışmaları var. yaz tatilinde isterseniz kurs açarsınız.hafta sonları özellikle yığılma oluyor.bilgilerinize....

Geri