siz halk eğitimde mi çalışıyorsunuz hocamskipper_forum' Alıntı:Ben ederim hocam. Öğretmenlik yaparsın. Derste dur sus demene gerek yok.
Hocam peki kurs saatleri ne zaman oluyor hafta içi hafta sonu veya saat 5'ten sonra kurs açıyorlar mı açsalar katılmanız gerekiyor mu.. Bu arada ben samsunluyum övünmek gbi olmasın...55ihsan55' Alıntı:ben halk eğitimde öğretmenim. tavsiye ederim. yetişkin insanlara kurs açıyorsunuz. kavga gürültü yok. sakin ve huzurlu bir yerdir. bu arada hepimizin isminde "55" var. bu da ilginç
isterseniz yazın da kurs açarsınız. ücretini alırsınız. eğer benim gibi formatörseniz sürekli kurumda bulunuyorsunuz ve maaş karşılığı kadar derse giriyorsunuz. yaz da buna dahil.bilisim55' Alıntı:halk eğitim merkezinde yaz tatili nasıl oluyor
hocam demek halk eğitimde formatörlük var orada da mı zorla formatör oldunuz yoksa isteyerek mi oldunuz hocam... Hocam aslında ben eşim için düşünüyorum da o norm fazlası halk eğitimde 8-15 arası kurs açsa sonra eve gelse diye düşünüyoruz ama bir yandan da çekiniyoruz akşam kurs açarlarsa hafta sonu kurs açıp çağırırlarsa diye...55ihsan55' Alıntı:isterseniz yazın da kurs açarsınız. ücretini alırsınız. eğer benim gibi formatörseniz sürekli kurumda bulunuyorsunuz ve maaş karşılığı kadar derse giriyorsunuz. yaz da buna dahil.bilisim55' Alıntı:halk eğitim merkezinde yaz tatili nasıl oluyor
sami55' Alıntı:hocam demek halk eğitimde formatörlük var orada da mı zorla formatör oldunuz yoksa isteyerek mi oldunuz hocam... Hocam aslında ben eşim için düşünüyorum da o norm fazlası halk eğitimde 8-15 arası kurs açsa sonra eve gelse diye düşünüyoruz ama bir yandan da çekiniyoruz akşam kurs açarlarsa hafta sonu kurs açıp çağırırlarsa diye...55ihsan55' Alıntı:isterseniz yazın da kurs açarsınız. ücretini alırsınız. eğer benim gibi formatörseniz sürekli kurumda bulunuyorsunuz ve maaş karşılığı kadar derse giriyorsunuz. yaz da buna dahil.bilisim55' Alıntı:halk eğitim merkezinde yaz tatili nasıl oluyor