Halk Eğitim Yıllık Plan lazım !!!

Kodla Büyü

Tarik_Turan

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar...
Öncelikle konuyu buraya açmamın nedeni yönetici arkadaşların HALK EĞİTİM ÖĞRETMENLERİ BÖLÜMÜNDE yazı yazmamıza dönük izinleri ayarlamadıkları için konu başlığı açamadım :) Gözden kaçmış sanırım :) Konuya en vakıf kişiler MEGEP Modüllerini kullanan meslek liselerindeki arkadaşlar olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım. Kusuruma bakmazsınız umarım.

Geçtiğimiz sene sonunda Halk Eğitime atandım ve acele olarak yıllık planlar istendi. Elinde en azından bu yılın şablonları ya da geçtiğimiz sene kurs veren arkadaşların örnek planları,zümreleri olanlar bana gönderirse sevinirim.

İlgili kurs başlıkları :

- grafik ve animasyon tabanlı web tasarım (160 saat)
- bilgisayar destekli reklam ve tasarım (128 saat)
- bilgisayar kullanımı (160 saat)
- bilgisayar sistem bakım ve onarımcısı kursu (160 saat)

yardımlarınız için teşekkür ederim. Bende yaptığım planları yakın zamanda burada paylaşacağım. Kolay gelsin. İyi çalışmalar...

güncel... Arkadaşlar acele bu evraklar gerekiyor... Özellikle bilgisayar destekli reklam ve tasarım hemen gerekiyor... zümresi olanları da paylaşıma davet ediyorum :)

hocam mesajınızı yeni okudum. hala ihtiyacınız var mı bilmiyorum ama elimde geçen yılın grafik ve animasyon tabanlı web sayfası hazırlama kursunun planı var.

Ekli dosyalar

Geri