halk eğitimde çalışanlar

Kodla Büyü

saidtr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar halk eğitimde çalışanlar var mı?
mesai ve maaş ve ücreti nasıl ?
şimdiden tşkr..

babam halk eğitimde m.yard...bildiğim kadarıyla yardımcı olayım...normal maaşı alıyorlar yani 1700 tl...hafta içi seni full sokabiliyorlar her derse diye biliyorum...eğer hafta sonu da kurslarda öğretmnlik yaparsan ek ders alırsın...DİYE BİLİYORUM...yanlışsa affola...

bilisimcomu hocam, ben öyle bilmiyorum ki pek mantıklı olmaz..Hafta içi bir ÖĞRETMEN 15 saat maaş karşılığı derse girer gerisi ek derstir...Halk eğitimde 30 saat sınırı olmayabilir belki...

40 saatlik kurs açarsın haftada 30*10 28 saat ek dersi var arkım aynı normal öğretmen gibi...ama kurs saatleri sana kalmış orası güzel ders planını kendin yapıyorsun yanii

Bildiğim kadarıyla 15 saatin üstü ekders yazılır ve üst sınır 40 tır.

pardon hocam babama sordum şimdi...dediki meslek dersi öğretmeni oluyormuşsunuz o yüzden 20 saat maaş karşılığı max 40 saate kadar ekders dedi...kesin yani bu bilgi şu anda edindim...

bilisimcomu' Alıntı:
pardon hocam babama sordum şimdi...dediki meslek dersi öğretmeni oluyormuşsunuz o yüzden 20 saat maaş karşılığı max 40 saate kadar ekders dedi...kesin yani bu bilgi şu anda edindim...

ewet bu sekılde oluyor bende gecmeyı dusunmustum ama herzaman ders olmayabılır hocam demıslerdı kucuk ılcelerde sorun olabılırmıs oyle dedıelr

normal okuldaki gibi işte o zamanda dersi dolduramazsa maaş karşılığı ortalıklarda dolaşır :++:

ilcen kucukse sıkıntı hocam o zmn kuru maas alırsın ama 12 kısıye kur acabılıyorsun yanı bulursun buyuk ıhtımalle

15+18+3 çalışır böteci
20+20+3 çalışır meslekci
+10 olayı yoktur, ek ders yönetmeliğinde o maddenin üzerinde başka kurumlarda görevlendirme diye yazıyor. Bizim kurum böyle uyguluyor.
Küçük yerlerde kurs açmak sıkıntı olur evet, ama il merkezinde her an her türlü kurs açılır sıkıntı olmaz.
Ders saatleri zorunlu durumlar hariç idare ve öğretmen işbirliğinde yapılır, kimse size şu saatlerde açacaksın diye dayatmaz, akşam, haftasonu, sabah veya öğle istediğiniz grubu açabilirsiniz.

Hocam Halk Eğitimde derse girmezseniz ekders alamazsınız, seminer döneminde ekders alamazsınız, haftasonu ve mesai dışında ki ekdersleriniz diğer kurumlardaki ile aynı, yazın girdiğiniz derslerde de maaş karşılığı problemi yok her dersiniz ekders olarak yazılır.

Kurs olmadığı zamanlarda günde 1-2 saat kurumunuza gitmeniz gerekir (idareciye göre değişir)

Maaşınızda herhangi bir değişiklik söz konusu olmaz. Tek sorun branşınızda kurs açma problemi, bazı yerlerde (bilgisayar için konuşuyorum) kurs açmakta pronlem yaşabilirsiniz. Çünkü kurslar talep doğrultusunda açılır ve kurs açılabilmesi için minimum sayı 12dir. 12 nin altına düşen kurs kapatılır.

Yine de norm sorunu olmadığı için nispeten daha rahattır. :)

Geri